ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΛΗΣ: «Αποδέχομαι την πρόταση του Φασούλα με στόχο το καλό του μπάσκετ»

Ο Νίκος Γκάλης ανακοίνωσε πως αποδέχεται την πρόταση του Παναγιώτη Φασούλα να γίνει Επίτιμος Πρόεδρος της ΕΟΚ, σε περίπτωση που ο επικεφαλής της παράταξης «Πρώτα το Μπάσκετ» εκλεγεί στις αρχαιρεσίες της 12ης Σεπτεμβρίου.

Ο Νίκος Γκάλης ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook πως η πρόταση του Παναγιώτη Φασούλα να αναλάβει ως Επίτιμος Πρόεδρος της ΕΟΚ, σε περίπτωση που ο επικεφαλής της παράταξης «Πρώτα το Μπάσκετ» εκλεγεί στις 12 Σεπτεμβρίου, τον τιμάει ιδιαιτέρως και ως εκ τούτου, με γνώμονα το καλό του μπάσκετ, την αποδέχεται ασμένως.

«Συναντήθηκα πριν από λίγες μέρες με τον παλιό μου συμπαίκτη στην Εθνική ομάδα και καλό φίλο Παναγιώτη Φασούλα. Η συζήτηση που είχαμε ξύπνησε τις όμορφες αναμνήσεις του ελληνικού μπασκετικού παρελθόντος και ανέδειξε την κοινή μας επιθυμία για βελτίωση του status του ελληνικού μπάσκετ. Η αναγέννηση του αθλήματος αποτελεί κοινό μας όραμα με τον Παναγιώτη και τους άλλους άξιους συναθλητές και διαχρονικό αίτημα του αγνού φίλαθλου κόσμου. Γι’αυτό, η πρότασή του να συμβάλλω στην κοινή προσπάθεια από τη θέση του επίτιμου προέδρου, εφόσον εκλεγεί πρόεδρος της Ομοσπονδίας, με τιμά και την αποδέχομαι με στόχο το καλό του μπάσκετ» έγραψε στην ανακοίνωσή του ο Έλληνας θρύλος του ευρωπαϊκού μπάσκετ, γνωστοποιώντας την απόφασή του.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News