ΑΡΗΣ BC: Πάτησε Θεσσαλονίκη ο Άντονι Κάουαν Τζούνιορ
Κάτοικος Θεσσαλονίκης είναι πλέον ο Άντονι Κάουαν Τζούνιορ, ο οποίος αποτελεί τον τρίτο ξένο του Άρη για τη φετινή σεζόν.
Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το απόγευμα της Τετάρτης (25/8) ο Αμερικανός πόιντ γκαρντ, Άντονι Κάουαν JR, ο τρίτος ξένος παίκτης του ΑΡΗ που έρχεται στην Ελλάδα. Την περσινή σεζόν ο Αμερικανός γκαρντ αγωνίστηκε στη θυγατρική ομάδα των Μέμφις Γκρίζλις, με 6.3 πόντους, 1.3 ριμπάουντ και 2.2 ασίστ μέσο όρο. Αγωνίστηκε και στο πρόσφατο Summer League, αλλά εν τέλει θα αγωνιστεί για λογαριασμό των «κιτρινόμαυρων». Τον Κάουαν υποδέχτηκε ο τζένεραλ μάνατζερ της ΚΑΕ, Θωμάς Ντούλης.
Με τους υπόλοιπους παίχτες του Άρη να περνάνε σήμερα τα καθιερωμένα εργομετρικά τεστ, ενόψει της απαιτητικής σεζόν που έρχεται.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΠΑΟΚ: Μπαίνει σε νέα εποχή - Ανακοινώνεται ο Πούσιτς
- Σκιές στην Επιτροπή Παιγνίων: Καταγγελίες και ερωτήματα για τους χειρισμούς γύρω από τη Superbet
- Aρης: Με βαρύ βιογραφικό από τον μπασκετικό Αρη, στην ΠΑΕ, ο νέος εμπορικός διευθυντής
- Πένθος στον Παναθηναϊκό: Πέθανε ο Γιάννης Κάρμης
- Υπεράνω Όλων: Προς το παρόν ας απολαύσουμε ένα ακόμη μαγικό καλοκαίρι
