ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΦΑΣΟΥΛΑΣ: «Ο Γκάλης συμβολίζει την ανάταση και την ενότητα του ελληνικού μπάσκετ»

Ο Παναγιώτης Φασούλας μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή για την πρωτοβουλία του να προτείνει τον Νίκο Γκάλη ως επίτιμο πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

Ο υποψήφιος για την προεδρία της ΕΟΚ με την παράταξη «Πρώτα το Μπάσκετ», Παναγιώτης Φασούλας, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA», όπου και παραχώρησε δηλώσεις αναφορικά με τις επικείμενες αρχαιρεσίες της Ομοσπονδίας στις 12 Σεπτεμβρίου.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην πρωτοβουλία του να προτείνει ως επίτιμο πρόεδρο τον Νίκο Γκάλη, τονίζοντας πως ο Έλληνας θρύλος θα πρέπει να θεωρείται ήδη επίτιμος πρόεδρος ανεξαρτήτως Δ.Σ, καθότι όπως εξήγησε δεν δύναται να αντιληφθεί οποιοδήποτε συμβούλιο να μην ασπαστεί την πρότασή του.

«Ο Γκάλης είναι ένα σύμβολο για το ελληνικό και το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Δεν τον είχαν προσεγγίσει στο παρελθόν και δεν του δόθηκε η δυνατότητα να έχει μία ουσιαστική παρέμβαση. Ο Νίκος είναι ήδη επίτιμος πρόεδρος, δεν μπορώ να αντιληφθώ οποιοδήποτε συμβούλιο να μην αποδέχεται την πρότασή μου. Συμβολίζει την ανάταση του χώρου και την οικουμενικότητα που θέλουμε να δώσουμε στην επόμενη μέρα του μπάσκετ» σημείωσε σχετικά ο επικεφαλής της παράταξης «Πρώτα το Μπάσκετ»

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί ολόκληρη τη συνέντευξή του στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News