Ολυμπιακός: Έγινε η ανατροπή - Με Γκος και Σίκμα στο Μιλάνο
Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στο Μιλάνο για την τρίτη αγωνιστική της Euroleague και ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα μπορεί να υπολογίζει κανονικά στους Γουίλιαμς – Γκος και Λουκ Σίκμα που μπήκαν στην αποστολή.
Ενισχυμένος θα παραταχθεί στο Μιλάνο ο Ολυμπιακός για τη δοκιμασία κόντρα στην Αρμάνι για την τρίτη αγωνιστική της Euroleague την Τρίτη (17/10, 21:45).
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είδε τους Γουίλιαμς – Γκος και Λουκ Σίκμα να δηλώνουν παρών στη μάχη που θα δώσουν οι «ερυθρόλευκοι» και έτσι θα έχει δύο επιπλέον όπλα στη φαρέτρα του ο Έλληνας τεχνικός.
Όσον αφορά τον Γκος, ανάλογα με τη ροή του παιχνιδιού θα εκτιμηθεί αν θα αγωνιστεί, καθώς υπάρχει η σκέψη να προφυλαχθεί, όμως όπως και να έχει ο Ολυμπιακός θα έχει μεγαλύτερη ευελιξία στο ροτέισον.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Φέτος δεν έχει μπλουζάκια
- Ολυμπιακός: Πόσες μέρες θα μείνει... χωρίς μπάσκετ μετά τη «σκούπα» στη Μονακό
- Πέθανε ο σπουδαίος αθλητικογράφος Σταύρος Τσώχος
- Καιρός: Αφρικανική σκόνη και νέα άνοδος της θερμοκρασίας την Τετάρτη
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το Παναθηναϊκός AKTOR - Βαλένθια και το Μπάγερν - Παρί Σεν Ζερμέν
