Γιάννης Ιωαννίδης: Φιλικό στη μνήμη του από την ομάδα μπάσκετ των βουλευτών
Τη μνήμη του Γιάννη Ιωαννίδη θα τιμήσει η ομάδα μπάσκετ βουλευτών και φίλων, σε φιλική αναμέτρηση που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (22/11, 14.00) στην Καλλιθέα με αντίπαλο αντιπροσωπευτική ομάδα της Αστυνομίας.
Ο Γιάννης Ιωαννίδης υπήρξε -μαζί με τον Ανδρέα Λοβέρδο- εκ των ιδρυτών της ομάδας μπάσκετ βουλευτών και φίλων. Και η ομάδα-δημιούργημά του, δεν θα μπορούσε παρά να τιμήσει τη μνήμη του «ξανθού».
Όπως έγινε γνωστό, την Τετάρτη (22/11, 14.00) στο κλειστό γυμναστήριο Εθνικής Αντιστάσεως της Καλλιθέας θα πραγματοποιηθεί φιλικός αγώνας στη μνήμη του Γιάννη Ιωαννίδη μεταξύ της ομάδας των βουλευτών και αντιπροσωπευτικής ομάδας της Ελληνικής Αστυνομίας. Στο πλαίσιο του αγώνα θα δοθεί τιμητική φανέλα στην οικογένεια του Γιάννη Ιωαννίδη.
Ο Γιάννης Ιωαννίδης μαζί με τον Ανδρέα Λοβέρδο ήταν οι ιδρυτές της ομάδας μπάσκετ των βουλευτών, την φανέλα της οποίας έχει φορέσει και ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Στο παιχνίδι της Τετάρτης (22/11) θα αγωνιστούν μεταξύ άλλων οι Βουλευτές: Α. Γεωργιάδης, Χ. Σταϊκούρας, Ν. Παναγιωτόπουλος, Π. Χρηστίδης και οι πρώην Βουλευτές: Α. Λοβέρδος, Γ. Αρβανιτίδης, Δ. Κωνσταντόπουλος, Κ. Αγοραστός.
Την ευθύνη της διοργάνωσης έχει ο βετεράνος μπασκετμπολίστας Σάκης Τζαλαλής.
Η ομάδα των Βουλευτών ευχαριστεί το Δήμο Καλλιθέας και τον Οργανισμό Παιδικής Αγωγής και Άθλησης «Γ. Γάλλος» για την ευγενική παραχώρηση του γηπέδου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μεντιλίμπαρ: «Ο τίτλος του πρωταθλητή χειμώνα δεν σημαίνει τίποτα»
- Μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό του Τζίμα: «Μείνε δυνατός Στέφανε, είμαστε όλοι δίπλα σου»
- Ολυμπιακή Φλόγα: Ξεκίνησε από το Παναθηναϊκό Στάδιο το ταξίδι της για την Ιταλία
- Μπαφές: «Πάνω από όλα η ασφάλεια φιλάθλων και εργαζομένων, τα κυβικά νερού στην οροφή του ΣΕΦ ήταν ασύλληπτα»
- Σπανούλης: Η Μονακό «έτρεξε» με 125 κι έσπασε το ρεκόρ του Παναθηναϊκού!
