Ολυμπιακός Μπαρτζώκας: «Με τους αριθμούς που είχαμε ήταν δύσκολο να χάσουμε»
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ιδιαίτερα χαρούμενος από τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Ζαλγκίρις, αλλά και από τον τρόπο που έπαιξε η ομάδα του, στάθηκε στις 26 ασίστ των παικτών του, αλλά και στα μόλις 6 λάθη.
Οι αριθμοί είπαν την αλήθεια στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Ζαλγκίρις, σύμφωνα με τον προπονητή της ομάδας του Πειραιά Γιώργο Μπαρτζώκα. Ο κόουτς των ερυθρολεύκων στάθηκε στις 26 ασίστ και στα μόλις 6 λάθη της ομάδας του, στατιστικά που έκριναν και τον αγώνα κατά τη γνώμη του.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
«Για το ματς: «Το είπαμε και στα αποδυτήρια ότι η Ζαλγκίρις είναι μία καλή ομάδα που δεν τα παρατάει. Έχει σουτέρ σε όλες τις θέσεις. Μπορούν να σουτάρουν ακόμα και τα φόργουορντ της και είναι πολύ επικίνδυνη και στις 5 θέσεις. Είχαμε 23 ασίστ με μόλις 6 λάθη και με αυτούς τους αριθμούς είναι δύσκολα να χάσεις ένα ματς».
Για τις επιστροφές των Μιλουτίνοφ και ΜακΚίσικ: «Έχουμε την ικανότητα. Επέστρεψαν οι Μιλουτίνοφ και ΜακΚίσικ, αλλά θέλουν προπονήσεις ακόμα για να είναι πλήρως μαζί μας».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ατρόμητος - ΑΕΚ: Πότε αναμένεται να διεξαχθεί η αναμέτρηση
- Το μεγάλο Συνέδριο της εφημερίδας «Το Βήμα»: «Διάλογοι για την Αθήνα: Από τον μύθο στη σύγχρονη πόλη»
- Βασίλης Σπανούλης: «Η ομάδα είναι στον σωστό δρόμο, χρειάζεται χημεία»!
- Ομπράντοβιτς: «Είχαμε και άσχημες στιγμές»
- Μπαρτζώκας: «Κάναμε λάθη και πρέπει να προσέχουμε περισσότερο»
