NBA: Μεγάλο βράδυ για Γιόκιτς και Κάρι - Χωρίς Βεζένκοφ η νίκη των Κινγκς
Ο Γιόκιτς έβαλε 38, ο Κάρι σταμάτησε στους 35 και οι Κινγκς που νίκησαν αλλά ο Σάσα Βεζένκοφ δεν αγωνίστηκε καθόλου.
Οι εμφανίσεις των Νίκολα Γιόκιτς και Στεφ Κάρι ήταν μοναδικοί στα παιχνίδια που έγιναν τα ξημερώματα (25/11) για το NBA In-Season Tournament.
Ο «Τζόκερ» πάλεψε, σκόραρε 38 πόντους, μάζεψε 19 ριμπάουντ και μοίρασε 8 ασίστ. Παρ’ όλα αυτά η εμφάνισή του δεν ήταν αρκετή καθώς οι Χιούστον Ρόκετς επικράτησαν με 105-86 των Ντένβερ Νάγκετς. Οι Αλπερέν Σενγκούν (21 πόντοι και 15 ριμπάουντ) και Τζέιλεν Γκριν (25 πόντοι) ήταν καταλυτικοί στην νίκη της ομάδας τους.
Nikola Jokic put up numbers tonight as the Nuggets fell in Houston 🃏
38 PTS 19 REB 8 AST
Denver is now 2-2 in West Group B play 🏆 pic.twitter.com/bOusuEeV0a
— NBA (@NBA) November 25, 2023
Ο Κάρι ήταν εκπληκτικός στην νίκη των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς με τους Σαν Αντόνιο Σπερς με 118-112 για το NBA In-Season Tournament αφού σημείωσε 35 πόντους με 7/13 τρίποντα και ουσιαστικά εκτέλεσε τον αντίπαλο. Για τους Σπερς πολύ θετικοί ήταν οι Κέλντον Τζόνσον (22 πόντοι, 12 ριμπάουντ) και Βικτόρ Γουεμπανιαμά (22 πόντοι και 8 ριμπάουντ).
Οι Σακραμέντο Κίνγκς περασαν νικιφόρα και από την Μινεσότα κρατώντας το απόλυτο μέχρι στιγμής στο In-Season Tournament στο NBA, με τους Σάσα Βεζένκοφ και Φιλίπ Πετρούσεβ να μην παίρνουν καθόλου αγωνιστικά λεπτά. Κόρυφαίος όλων για το Σακραμέντο ο ΝτιΆαρον Φοξ με 36 πόντους , 7 ριμπάουντ και 12 ασίστ.
Όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς:
Πέλικανς – Κλίπερς 116-106
Νικς – Χιτ 100-98
Ράπτορς – Μπουλς 121- 108
Πίστονς – Πέισερς 113-136
Γκρίζλις – Σανς 99-101
Ρόκετς – Νάγκετς 105-86
Τιμπεργουλβς – Κινγκς 111-124
Γουόριορς – Σπερς 118-112
Κλίπερς – Πέλικανς 106 – 116
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μεντιλίμπαρ: «Ο τίτλος του πρωταθλητή χειμώνα δεν σημαίνει τίποτα»
- Μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό του Τζίμα: «Μείνε δυνατός Στέφανε, είμαστε όλοι δίπλα σου»
- Ολυμπιακή Φλόγα: Ξεκίνησε από το Παναθηναϊκό Στάδιο το ταξίδι της για την Ιταλία
- Μπαφές: «Πάνω από όλα η ασφάλεια φιλάθλων και εργαζομένων, τα κυβικά νερού στην οροφή του ΣΕΦ ήταν ασύλληπτα»
- Σπανούλης: Η Μονακό «έτρεξε» με 125 κι έσπασε το ρεκόρ του Παναθηναϊκού!
