Ολυμπιακός: Πρώτη προπόνηση για Ναζ Μήτρου Λονγκ
Την πρώτη του ομαδική προπόνηση πραγματοποίησε ο νέος παίκτης του Ολυμπιακού, Ναζ Μήτρου Λονγκ το πρωί της Κυριακής (26/11) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.
Ο Ναζ Μήτρου Λονγκ πήρε μέρος στην πρώτη του ομαδική προπόνηση με τον Ολυμπιακό, με τον Ελληνοκαναδό γκαρντ να προπονείται για πρώτη φορά μαζί με σχεδόν όλους τους συμπαίκτες του στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.
Ο αθλητικός διευθυντής της ερυθρόλευκης ΚΑΕ, Χρήστος Μπαφές με ανάρτηση του στο twitter το έκανε γνωστό, με μία φωτογραφία του παίκτη να μαρκάρεται από τον Μιχάλη Λούτζη.
Ο Ναζ Μήτρου Λονγκ αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό για να προσθέσει βάθος στα γκαρντ και να δίνει ποιοτικές λύσεις στους αγώνες της Basket League, κάτι που θα κάνει σε λίγο καιρό που θα πάρει ελληνικό διαβατήριο, ενώ στην Euroleague θα έχει δικαίωμα συμμετοχής από τον δεύτερο γύρο.
Ο 30χρονος έχει αρχίσει ήδη να μπαίνει στο ερυθρόλευκο κλίμα, καθώς παρακολούθησε από κοντά την νίκη του Ολυμπιακού επί της Ζαλγκίρις το βράδυ της Κυριακής (24/11, 89-72), ενώ είχε την ευκαιρία να χαιρετίσει και τους παλιούς του συμπαίκτες.
Η ανάρτηση του Χρήστου Μπαφέ:
Πρώτη ομαδική προπόνηση για Ναζ Μίτρου Λόνγκ… #TogetherWeFight #OlympiacosBC #WeAreOlympiacos pic.twitter.com/b4I5QhZpCO
— CHRISTOS BAFES (@CBafes) November 26, 2023
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- «Πρέπει να πάρω τον Μαρινάκη»: Η αναφορά στο ντοκιμαντέρ «A Beautiful Obsession»
- Μέγα σοκ με Μάικ Τζέιμς: Μένει εκτός για 7-9 μήνες με σοβαρό τραυματισμό στον αχίλλειο
- Καταγγελία Παναθηναϊκού για Μπαρτζώκα: Ζητάει την τιμωρία του προπονητή του Ολυμπιακού
- Τζολάκης Παρασκήνιο: Το ποσοστό μεταπώλησης του Ολυμπιακού και η πρώτη κρούση στη Χαλ
- Στη «χώρα του Λιόλιου»: Τους κατήγγειλε, δικαιώθηκε και τον …στέλνουν στο σκαμνί
