Σπανούλης για Προολυμπιακό: «Να ξανασμίξουμε όλοι οι Έλληνες, έχω μιλήσει με τον Γιάννη»

Ο Βασίλης Σπανούλης, μίλησε για την κλήρωση της Εθνικής στο Προολυμπιακό ενώ αποκάλυψε πως έχει μιλήσει με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο Ολυμπιακός νίκησε το Περιστέρι του Σπανούλη με 87-74 και μετά το τέλος του αγώνα, ο ομοσπονδιακός τεχνικός σχολίασε την κλήρωση της Εθνικής στο Προολυμπιακό τουρνουά.

Ο Σπανούλης τόνισε πόσο σημαντικό είναι που το τουρνουά θα γίνει στην Ελλάδα και το ΣΕΦ, ενώ όπως είπε έχει ήδη μιλήσει με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Αναλυτικά:

«Δεν ήξερα με ποιος παίζουμε, τώρα το πληροφορούμαι, δεν έχει σημασία με ποιος θα παίξουμε. Ένα παγκόσμιο γεγονός θα γίνει στη χώρα μας, να ξανασμίξουμε οι Έλληνες όλοι μαζί, να να γεμίσει το γήπεδο, να είναι μία γιορτή, να δουλέψουμε σκληρά. Μπράβο στην Ομοσπονδία, ένα μεγάλο γεγονός για την Ελλάδα, αθλητικό και κοινωνικό. Το έζησα το 2008, έζησα μεγάλες στιγμές. Αυτό που πρέπει να κάνουμε τώρα να φέρουμε το μπάσκετ στα σπίτια των ανθρώπων, να εμπνεύσουμε τα παιδιά, κοινωνικά και αθλητικά».

Για τον Αντετοκούνμπο: «Είναι νωρίς, τον μόνο που θέλουμε να είναι υγιείς τα παιδιά. Έχω μιλήσει με τον Γιάννη, μου εξέφρασε πόσο αγαπάει την ομάδα. Θα δούμε πώς θα κυλήσει η χρονιά».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News