Πάμλο Λάσο: «Θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός θα είναι ξανά στο Final -4»

Ο προπονητής της Μπάγερν, Πάμπλο Λάσο, στην συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, δεν δίστασε να εκθειάσει την ομάδα του Μπαρτζώκα που «μπορεί να έχασε σε ταλέντο, αλλά παραμένει δυνατή ομάδα και θα είναι στο Final – 4 ξανά».

Ο Πάμπλο Λάσο προσπάθησε να κάνει δύσκολη τη ζωή του Γιώργου Μπαρτζώκα και των παικτών του, όμως δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα στο ΣΕΦ. Ο προπονητής της Μπάγερν στη συνέντευξη Τύπου μίλησε με κολακευτικά λόγια για τους «ερυθρόλευκους», τονίζοντας ότι θα είναι ξανά στο Final – 4.

«Θεωρώ ότι ο Ολυμπιακό μπορεί να είναι ξανά στο Final 4 όπως και τα προηγούμενα χρόνια. Μπορεί να μην έχει Σπανούλη, Σλούκα, Βεζένκοφ και να έχει χάσει σε  επιθετικό ταλέντο, αλλά παραμένει μια ανταγωνιστική και δυσκολοκατάβλητη ομάδα. Εχει χρόνια τον ίδιο προπονητή και παίζει με συγκεκριμένο σύστημα. Φέτος προστέθηκαν οι Μιλουτίνοφ, Πετρούσεφ με αποτέλεσμα να αποκτήσει και δύναμη στο αμυντικό κομμάτι, ακόμα περισσότερη από αυτή που ήδη είχε. Είμαι χρόνια στα γήπεδα και τους έχω αντιμετωπίσει πολλές φορές. Ξαναλέω ότι μπορεί να έφυγαν παίκτες με επιθετικό ταλέντο, αλλά παραμένει μια ομάδα ανταγωνιστική στο υψηλότερο επίπεδο. Με όλο το σεβασμό στα παιδιά που βρίσκονται τώρα στην ομάδα, έχουν ένα εξαιρετικό προπονητικό επιτελείο και μπορούν να φτάσουν και πάλι στο Final 4».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News