Antetokounbros: Τι... δουλειά έχουν ο Γιάννης και τ' αδέρφια του στην Ερμού;

Οι επαγγελματικές και όχι μόνο δράσεις των Antetokoubros επεκτείνονται με τον επόμενο σταθμό να βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας! Ποια είναι το επόμενο βήμα τους;

Το επιχειρηματικό εγχείρημα της οικογένειας Αντετοκούνμπο ανοίγει κι άλλο τα φτερά του για να περιλάβει και το κέντρο της Αθήνας. Το νέο κατάστημα με τη σφραγίδα των Antetokounbros είναι πανέτοιμοι και θα… περάσει από τον πιο εμπορικό δρόμο της Ελλάδας, την οδό Ερμού!

Τι είναι το Antetonkoubros;

Το Antetokounbros είναι μάρκα streetwear ρούχων που παράγονται αποκλειστικά στην Ελλάδα με ιδιαίτερη προσοχή στην ποιότητα, καθώς φτιάχνονται μεμονωμένα και όχι μαζικά. Ή όπως λέει η οικογένεια Αντετοκούνμπο «είναι μια αντανάκλαση των βαθιά ριζωμένων πεποιθήσεών μας στη δύναμη της αδελφοσύνης και της αλληλεγγύης».

Η επιλογή τους να παράγονται όλα τους τα προϊόντα στην Ελλάδα έρχεται από την δέσμευση που νιώθουν στο να συμβάλουν στην πρόοδο της ελληνικής οικονομίας και στην καταπολέμησή της ανεργίας. Καθόλου τυχαίο το γεγονός πως το όλο επιχειρηματικό εγχείρημα ξεκίνησε με το κατάστημα που βρίσκεται στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», για να ακολουθήσει ένα ακόμη στο Μιλγουόκι, εκεί που Γιάννης και Θανάσης αποτελούν τον πιο σημαντικό πόλο έλξης για την ομάδα των Μπακς. Το νέο «αδελφάκι» του παρθενικού καταστήματος στην Ελλάδα, λοιπόν, θα ανοίξει στην Ερμού, στην καρδιά της Αθήνας.

Ταυτόχρονα, το Antetonkoubros αποκτά και ψηφιακή μορφή, καθώς πρόσφατα εγκαινιάστηκε και η πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου www.antetokounbros.com με δυνατότητα διανομής σε όλο τον πλανήτη.

Παράλληλα οι Αντετοκούνμπο αναγνωρίζοντας πως διευρύνουν την παρουσία τους σε όλα τα επίπεδα, ανακοίνωσαν τη νεοσύστατη Συμβουλευτική Επιτροπή, που θα έχει την υποστήριξη της Ante Inc. και θα τελεί υπό την προεδρία του Θανάση Αντετοκούνμπο. Μαζί του μετέχουν και οι Γιάννης και Τζέρι Δημόπουλος (ιδιοκτήτες του «Tower London»), ο Γιώργος Ζούλοβιτς (ιδιοκτήρης των επιχειρήσεων «Zoulovits») και Τζαμάλ Χετζάζι (ιδιοκτήτης του «Candy Funhouse»).

Ο πρόεδρος της Συμβουλευτικής Επιτροπής, Θανάσης Αντετοκούνμπο δήλωσε:«Είμαστε ενθουσιασμένοι για το λανσάρισμα του νέου μας καταστήματος στην Ερμού και την πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου. Η ομάδα του συμβουλευτικού μας συμβουλίου έχει μεγάλη εμπειρία στον τομέα λιανικού εμπορίου και θα μας βοηθήσει στην παγκόσμια επέκταση και βελτιστοποίηση αυτού του νέου εγχειρήματος. Εμείς μοιραζόμαστε τα ίδια υψηλά πρότυπα και ιδανικά και πιστεύουμε ότι η οικογένεια είναι η ρίζα κάθε επιτυχίας. Δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε από πού ξεκινήσαμε. Το όραμά μας είναι να χτίσουμε πάνω στους ανθρώπους και τα προϊόντα μας υποστηρίζοντας Έλληνες κατασκευαστές και θα πρέπει να περιμένετε να δείτε πολλά καινοτόμα προϊόντα στο μέλλον».

Για την μεταξύ τους συνεργασία και το προσεχές μέλλον μίλησε ο Τζέρι Δημόπουλος: «Η συμμετοχή στο διοικητικό συμβούλιο σηματοδοτεί το πρώτο συναρπαστικό βήμα σε μια ευρύτερη συνεργασία μεταξύ της «TowerLondon» και των Antetokoubros. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με τα αδέρφια Αντετοκούνμπο και τη φανταστική τους ομάδα και θα κάνουν περαιτέρω ανακοινώσεις σχετικά με τις προγραμματισμένες πρωτοβουλίες και συνεργασίες μας τη νέα χρονιά».

Ενώ για την κοινή στρατηγική με την δική του εταιρία, ο Γιώργος Ζούλοβιτς σχολίασε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που το κατάστημα της οδού Ερμού φιλοξενεί πλέον τους Antetokounbros. Ένα brand που υποστηρίζει τους ντόπιους κατασκευαστές και εστιάζει σε προϊόντα υψηλής ποιότητας. Μια στρατηγική πλήρως ευθυγραμμισμένη με τον τρόπο με τον οποίο η οικογένειά μου οδήγησε την στρατηγική της εταιρείας λιανικής Zoulovits τα τελευταία 50 χρόνια».

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News