Μιλγουόκι Μπακς: Νέα ήττα από τους Πέισερς - Το πάλεψε ο Γιάννης
Στους καλύτερους… πελάτες των Πέισερς εξελίσσονται οι Μπακς, που γνώρισαν την τέταρτη ήττα τους σε πέντε ματς από την ομάδα της Ιντιάνα με 142-130. Το πάλεψε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, που πέτυχε 26 πόντους.
Σε «εφιάλτη» έχουν εξελιχθεί τα ματς με τους Πέισερς για τους Μιλγουόκι Μπακς. Τα «ελάφια» γνώρισαν νέα ήττα από την ομάδα της Ιντιάνα (142-130), την τέταρτη στους πέντε τελευταίους αγώνες, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να παλεύει, αλλά να μη μπορεί να αποτρέψει το μοιραίο.
Οι Μπακς έπεσαν στο 24-10 (16-3 εντός και 8-7 εκτός έδρας), μετά τη νέα ήττα τους, σε ένα ματς που είχαν πολλά προβλήματα στην άμυνα και που οι 26 πόντοι και η γεμάτη στατιστική του Greek Freak δεν ήταν αρκετή για να τους δώσει τη νίκη. Οι Πέισερς από την πλευρά τους ανέβηκαν στο 19-14 (10-7 εντός και 9-7 εκτός έδρας), με τον Ταϊρίς Χαλιμπάρτον να είναι εξαιρετικός.
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ολοκλήρωσε τον αγώνα με 26 πόντους, 7/11 δίποντα, 1/2 τρίποντα, 9/13 βολές, 11 ριμπάουντ, 8 ασίστ, 2 κλεψίματα, 1 μπλοκ, 3 λάθη, 2 φάουλ, -12 στο +/-, σε 35:43 λεπτά συμμετοχής.
Επόμενος αντίπαλος των Μπακς οι Σπερς στο Σαν Αντόνιο τα ξημερώματα της Παρασκευής (05/01, 02.30).
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μάριους Μουαντιλμαντζί: Η ευκαιρία από τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο και η λύτρωση στο Βέλγιο
- Ολυμπιακός: Ενωμένος και δυνατός για το πρώτο βήμα - Τα πλάνα του Ιμανόλ
- Παναθηναϊκός: Με Σαλάχ-Εντίν για το «2 στα 2»... στο σπίτι του
- Καιρός: Βροχές και καταιγίδες σε αρκετές περιοχές
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το Ολυμπιακός - Γιαγκελόνια για το Europa League, το Κηφισιά - Παναθηναϊκός και τα υπόλοιπα ματς του Κυπέλλου
