NBA: Κάρι ο... «εκτελεστής» των Σίξερς με 37αρα
Με οδηγό τον Στεφ Κάρι, ο οποίος είχε 8 τρίποντα και σκόραρε 37 πόντους, οι Γουόριορς επικράτησαν 119-107 των Σίξερς στο Σαν Φραντσίσκο, σε ματς στο οποίο αποχώρησε ως τραυματίας ο Τζοέλ Εμπίντ.
Το σερί με τις δύο συνεχόμενες ήττες τους έσπασαν οι Γουόριορς, οι οποίοι επικράτησαν 119-107 των Σίξερς και τους υποχρέωσαν στην τέταρτη συνεχόμενη ήττα τους.
Εκείνος που έκανε τη διαφορά και συνέβαλε τα μέγιστα, ώστε οι γηπεδούχοι να φτάσουν σε αυτή την επιτυχία ήταν ο Στεφ Κάρι, ο οποίος σκόραρε 37 πόντους με 8/13 τρίποντα.
Μαζί με τον Στεφ, πολύ καλή δουλειά έκαναν και οι Τζόναθαν Κουμίνγκα με 26 πόντους και Άντριου Γουίγκινς που τελείωσε πρόσθεσε άλλους 23.
Από την άλλη πλευρά, η Φιλαδέλφεια που αγωνίστηκε χωρίς τον Ταϊρίς Μάξι, είχε τον Τομπίας Χάρις να κάνει double-double με 26 πόντους και 10 ριμπάουντ, ενώ ο Φουρκάν Κορκμάζ είχε 19 πόντους. Και επειδή ενός κακού μύρια έπονται οι Σίξερς έχασαν με τραυματισμό τον Τζοέλ Εμπίντ και τις επόμενες ώρες αναμένεται να αποσαφηνιστεί το διάστημα που θα μείνει εκτός.
Τα δωδεκάλεπτα: 23-28, 52-50, 86-77, 119-107
Αναλυτικά τα αποτελέσματα του NBA
Χοκς-Λέικερς 138-122
Σέλτικς-Πέισερς 129-124
Νικς- Τζαζ 118-103
Μπουλς- Ράπτος 107-118
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Πλέι οφ: Η βαθμολογία μετά την ήττα του Ολυμπιακού στην Τούμπα
- Καραπαπάς για το 1-0 του ΠΑΟΚ: «Πώς μέτρησε αυτό το γκολ και το δικό μας με την ΑΕΚ ακυρώθηκε;»
- ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Εντονες «ερυθρόλευκες» διαμαρτυρίες για το γκολ του Γερεμέγεφ
- ΜακΚόλουμ: «Δεν είναι σωστό να μην βρεθεί στο Final Four ο Γιαννακόπουλος, είναι... σαν μπουνιά στο πρόσωπο»
- Παναθηναϊκός Μεταγραφές: Ξεκινά και πάλι το... σίριαλ για Βαλαντσιούνας
