Παναθηναϊκός Ερνανγκόμεθ: «Θυελλώδης σεζόν για μένα»

Θυελλώδη χαρακτήρισε την τρέχουσα σεζόν ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, σε δηλώσεις που έκανε εν όψει των προκριματικών αγώνων με την εθνική Ισπανίας για το EuroBasket 2025.
Παράλληλα, ο άσος του Παναθηναϊκού μίλησε για τον Ρίκι Ρούμπιο και τον αδερφό του, Γουίλι.
Αναλυτικά όσα είπε ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ:
“Είναι ένα μικρό διάλειμμα σε μια θυελλώδη για μένα σεζόν. Έχω έρθει όμως με το μεγαλύτερο ενθουσιασμό για να μοιραστώ ξανά το παρκέ με τον Ρίκι Ρούμπιο. Βλέπω τον Ρούμπιο πολύ καλά. Η αλήθεια είναι ότι όταν χαμογελάει, χαμογελάει όλη η Ισπανία κι εγώ ακόμα περισσότερο.
Είναι πολύ σημαντικό να αισθανθώ ξανά παίκτης της εθνικής Ισπανίας. Εδώ έχω νιώσει τις καλύτερες στιγμές μου σε ατομικό, αλλά και ομαδικό επίπεδο.
Μου λείπει πολύ ο Γουίλι, αλλά δεν ήρθε γιατί θέλει να ξεκουραστεί και να προετοιμαστεί για το τελευταίο κομμάτι της σεζόν με την Μπαρτσελόνα. Παίζει πολύ καλά τελευταία.
Μου λείπει πολύ, γιατί είναι η πρώτη φορά που έρχομαι στην εθνική χωρίς εκείνον. Ξέρω όμως ότι θα μας υποστηρίξει γιατί είναι ένα πολύ σημαντικό μέλος αυτής της ομάδας”.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Super League 2 Betsson: Τα σενάρια της τελευταίας αγωνιστικής - Τι αποτέλεσμα θέλουν Κηφισιά και Καλαμάτα για να ανέβουν
- Ολυμπιακός-ΑΕΚ 4-0: Τεσσάρα και φουλ για πρωτάθλημα η ομάδα Νέων των «ερυθρόλευκων»
- Ολυμπιακός: «Αγκαλιά» με το Champions League μετά τη νίκη της Σέλτικ - Τι χρειάζεται ακόμα για τη League Phase
- Παναθηναϊκός παρασκήνιο: Σκανδαλάρα στον Βοτανικό
- Παναθηναϊκός: «Η Λάτσιο κυνηγά ξανά τον Φώτη Ιωαννίδη» αποκαλύπτει η Corriere dello Sport