Ολυμπιακός: Ο Παπανικολάου θα παίξει με ένεση κόντρα στη Ζαλγκίρις
Με ένεση, λόγω ενοχλήσεων στη μέση, θα αγωνιστεί απέναντι στη Ζαλγκίρις στο Κάουνας, ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Κώστας Παπανικολάου. 12αδα με ελλείψεις οι ερυθρόλευκοι.
Πολλά και σημαντικά τα προβλήματα, που πρέπει να διαχειριστεί ενόψει του αποψινού (1/3, 20:00) αγώνα με τη Ζαλγκίρις στο Κάουνας ο Ολυμπιακός και ο Γιώργας Μπαρτζώκας.
Ο Κώστας Παπανικολάου, που έχει ενοχλήσεις στη μέση, θα αγωνιστεί, χρησιμοποιώντας όμως ένεση. Έτσι, κανένας δε μπορεί να γνωρίζει την αγωνιστική του κατάσταση, ενώ ο κόουτς Μπαρτζώκας έχει να διαχειριστεί επίσης τις ελλείψεις των Γκος, Μήτρου-Λονγκ και Λαρεντζάκη, καθώς και του μακροχρόνια τραυματία, Νίκολα Μιλουτίνοφ.
Με αυτά τα προβλήματα στην περιφέρεια, ο Τόμας Γούοκαπ θα αναγκαστεί να πάρει μεγάλο βάρος στις πλάτες του, ενώ αγωνιστικό χρόνο αναμένεται να έχει και ο Μιχάλης Λούντζης. Ο Γιώργος Τανούλης συμπεριλήφθηκε επίσης στην 12αδα του Ολυμπιακού.
Η δωδεκάδα του Ολυμπιακού: Γουόκαπ, Κάναν, Ράιτ, Λούντζης, Φαλ, Παπανικολάου, Μπραζντέικις, Πίτερς, Πετρούσεφ, Σίκμα, ΜακΚίσικ, Τανούλης.
Η δωδεκάδα της Ζαλγκίρις: Έβανς, Λεκαβίτσιους, Χέιζ, Σμιτς, Μπιρούτις, Λουκοσιούνας, Σάμνερ, Ντίμσα, Λαβρινοβίτσιους, Μάνεκ, Ουλάνοβας, Μπουτκεβίτσιους.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΑΕΚ-Ολυμπιακός: Καλοί οι διασκεδαστές, αλλά πρωτάθλημα… δεν παίρνουν
- ΑΕΚ-Ολυμπιακός: Ομοφωνία τηλεκριτικών διαιτησίας - Ξεκάθαρη παράβαση
- ΠΑΟΚ: Το συγκινητικό βίντεο από το «αντίο» της Τούμπας στα επτά αετόπουλα
- EuroLeague Final Four 2026: Πότε κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το ΟΑΚΑ
- ΠΑΟΚ: Το «ευχαριστώ» στις ομάδες και τους οπαδούς για τη συμπαράσταση
