ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ: «Υποψήφιος του Φασούλα έκανε προσφυγή στο Πρωτοδικείο για να αναβληθούν οι εκλογές της ΕΟΚ»

Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΟΚ, Άγγελος Παπανικολάου, κατήγγειλε πως υποψήφιος παράγοντας με τον συνδυασμό του Παναγιώτη Φασούλα προσέφυγε σήμερα (07/09) στο Πρωτοδικείο, ζητώντας να ακυρωθούν οι δικαστικές αποφάσεις για τα 73 σωματεία που απέκτησαν δικαίωμα εκλέγειν για τις προγραμματισμένες αρχαιρεσίες της 12ης Σεπτεμβρίου, με απώτερο σκοπό τη ματαίωση των εκλογών.

Νέο… μπάχαλο αναφορικά με τις προγραμματισμένες αρχαιρεσίες της ΕΟΚ την προσεχή Κυριακή (12/09).

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε το πρωί της Τρίτης (07/09) ο εκ των υποψηφίων για την προεδρία, Άγγελος Παπανικολάου, υποψήφιος παράγοντας της παράταξης «Πρώτα το Μπάσκετ» του Παναγιώτη Φασούλα προσέφυγε στο Πρωτοδικείο ζητώντας την ακύρωση των δικαστικών αποφάσεων που έδωσαν το δικαίωμα εκλέγειν σε 73 σωματεία.

Ο άνθρωπος που προσέφυγε στο Πρωτοδικείο φέρεται να είναι ο Αθανάσιος Τρακάλας, μέλος του ΑΣ Τήρωνα.

Πλέον, με βάση και την τελευταία εξέλιξη, νέα «σύννεφα» σκεπάζουν τη διεξαγωγή των εκλογών, καθότι το σενάριο αναβολής γίνεται και πάλι ορατό στον ορίζοντα.

Η σχετική δήλωση-καταγγελία του Άγγελου Παπανικολάου:

«Οι μάσκες έπεσαν και ο θίασος βρίσκεται επί σκηνής, επιδιώκοντας για ακόμα μια φορά τη ματαίωση των εκλογών της ΕΟΚ. Πριν από λίγη ώρα υποψήφιος παράγοντας με τον συνδυασμό «Πρώτα το Μπάσκετ», στο οποίο ηγείται ο κ. Φασούλας, προσέφυγε στο Πρωτοδικείο Αθηνών, ζητώντας να ακυρωθούν οι δικαστικές αποφάσεις των Σωματείων για την απόλυτα νόμιμη συμμετοχή τους στις εκλογές της ΕΟΚ.

Είναι ξεκάθαρο ότι κάποιοι δεν βάζουν πρώτα το Μπάσκετ, όπως διατείνονται, αλλά το προσωπικό συμφέρον τους, πασπαλίζοντας με την …άχνη ενός ενδιαφέροντος για τα κοινά. Τα γεγονότα καταρρίπτουν το αφήγημα του υποψήφιου προέδρου και δείχνουν με σαφήνεια για το ποιοι θέλουν ή όχι να γίνουν άμεσα εκλογές».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News