Γιασικεβίτσιους: Ποιος ο λόγος που τα «πήρε» και ξέσπασε στη συνέντευξη Τύπου!

Ο Νάιτζελ Χέις-Ντέιβις έγραψε ιστορία απέναντι στην Άλμπα Βερολίνου πετυχαίνοντας 50 πόντους, κάτι που από ότι φαίνεται οι Τούρκοι δημοσιογράφοι δεν παρατήρησαν και αυτό ενόχλησε τον Γιασικεβίτσιους.
Ο Νάιτζελ Χέις-Ντέιβις έγραψε ιστορία το βράδυ της Παρασκευής (29/3) καθώς στην αναμέτρηση της Φενέρμπαχτσε απέναντι στην Άλμπα Βερολίνου έγραψε ιστορία πετυχαίνοντας 50 πόντους, με τους Τούρκους να κάνουν πάρτι μέσα στο σπίτι τους νικώντας με το εντυπωσιακό 103-68 και βελτιώνοντας το ρεκόρ τους σε 20-13.
Ο προπονητής της Φενέρ, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους ήταν εμφανώς εκνευρισμένος στην συνέντευξη τύπου έπειτα από το παιχνίδι επειδή δεν του έγινε καμία ερώτηση στην βραδιά που ο Χέιζ-Ντέιβις έκανε ρεκόρ με 50 πόντους και τα έβαλε με τα τουρκικά Μέσα.
Η μεταφράστρια της Φενέρ ρώτησε τον Λιθουανό άμα έχει κάτι να προσθέσει και έπειτα από τις πρώτες του δηλώσεις για το παιχνίδι απάντησε εμφανώς ενοχλημένος.
«Ναι. Έπειτα από μία βραδιά που ένας παίκτης σημείωσε 50 πόντους δεν μου έγινε καμία ερώτηση. Αυτό είναι λυπηρό. Πολύ λυπηρό για την τουρκική δημοσιογραφία. Είμαι έξαλλος ειλικρινά. Ο Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις σπάει ρεκόρ και δεν έχω καμία ερώτηση στην συνέντευξη Τύπου; Λυπάμαι πολύ».
Wasn't a good enough performance I guess.. they've probably seen that type of game before, another day at the office https://t.co/pqvVfB6703
— Nigel Hayes-Davis (@NIGEL_HAYES) March 30, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Κωστούλας - Μουζακίτης: Είναι τόσο καλοί που πια... ενοχλούν
- Ζαφείρης Μεταγραφές: Κουβέντα με ομάδα της Premier League - Ποια είναι και τι ζητάει η Σλάβια Πράγας
- ΝΒΑ: Παίκτης της εβδομάδας πάλι στην Ανατολή ο Αντετοκούνμπο
- Καιρός: Βροχερό το σκηνικό σήμερα - Πάσχα με λιακάδα και υψηλές θερμοκρασίες
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε τα Ντόρτμουντ - Μπαρτσελόνα, Άστον Βίλα - Παρί Σεν Ζερμέν και τα ματς της Euroleague