Παναθηναϊκός Aktor: Δικός του ο Κέντρικ Ναν μέχρι το 2026!

eurokinissi

Ο Αμερικανός γκαρντ έδωσε τα χέρια και θα φοράει τα πράσινα για τα επόμενα δύο χρόνια σε ένα ντιλ που φυσικά ενθουσίασε τον κόσμο της ομάδας.

Το ντιλ είναι πραγματικότητα! Οι «πράσινοι» και ο Κέντρικ Ναν έδωσαν τα χέρια και για τα επόμενα δύο χρόνια το… οπλοπολυβόλο θα φοράει τα πράσινα σκορπώντας φρενίτιδα ενθουσιασμού στον κόσμο της ομάδας. Ο Παναθηναϊκός Aktor είχε καταθέσει μια άκρως δελεαστική πρόταση στον Αμερικανό «μπόμπερ» διετούς συνεργασίας και ο Ναν είπε το «ναι». Ετσι ο έμπειρος γκαρντ που ήταν και ο κορυφαίος του αγώνα, θα φοράει τα πράσινα για τα επόμενα δύο χρόνια.

Μάλιστα ο Αμερικανός γκαρντ ο οποίος αποθεώθηκε από τον κόσμο της ομάδας θα λάβει συνολικά 6 εκατομμύριά ευρώ (δηλαδή θα λαμβάνει 3 εκατομμύρια ευρώ ετησίως). Ετσι ο άνθρωπος που άλλαξε την ιστορία του φετινού Παναθηναϊκού θα είναι το βασικό…. οπλοπολυβόλο της ομάδας μέχρι το 2026.

«Είναι σπουδαίο, πρέπει να δώσουμε τα credits σε όλα τα παιδιά στα αποδυτήρια, στα παιδιά που πέρασαν από πολλούς τραυματισμούς και σε όλη την ομάδα. Είναι μια μεγάλη μέρα. Τα καταφέραμε με σκληρή δουλειά και είμαστε περήφανοι για αυτό. Είναι τρελό, μεγαλώνω ως παίκτης, το κάναμε μαζί σήμερα και είμαι πολύ περήφανος για όλα τα παιδιά και για όλη την ομάδα» ανέφερε μετά το τέλος του ματς ο Ναν.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News