Κέντρικ Ναν στην SportDay: «Από την αρχή πίστευα στο 7ο αστέρι!»

Ο Αμερικανός «μπόμπερ» που ανέβασε το αγωνιστικό επίπεδο της ομάδας αναφέρθηκε πως το περίμενε διότι απλά για αυτό ήρθε στον Παναθηναϊκό.

Ηταν χαλαρός, αλλά και γεμάτος χαρά. Ζει το όνειρο του, αλλά ήταν κάτι που το περίμενε. Ο Κέντρικ Ναν ήταν ξεκάθαρος. «Δεν έχουμε ταβάνι. Δεν ξέρω το πώς να το περιγράψω. Είναι εικόνες και στιγμές που θα μείνουν στο μυαλό μας». Αλήθεια όταν υπέγραφε στους «πράσινους» πίστευε στον θρίαμβο; Ο Αμερικανός «μπόμπερ» ήταν κατηγορηματικός. «Φυσικά! Από την αρχή πίστευα στο 7ο αστέρι. Για τους τίτλους ήρθα στην ομάδα και ήταν κάτι που το είχα αναφέρει όταν ήρθα».

«Η ΑΜΥΝΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΤΡΟΠΑΙΟ»

Ο Κέντρικ Ναν αναφέρθηκε πάνω στο κομμάτι της προσπάθειας των «πράσινων» ώστε να έρθει η επιτυχία. «Μαζί, ενωμένοι με σκληράδα, με ενέργεια και καθαρό μυαλό. Αυτό είναι που μετράει. Είχαμε δύσκολα παιχνίδια μέχρι να φτάσουμε ως εδώ. Ειδικά στη σειρά με την Μακάμπι, βγάλαμε χαρακτήρα και βγήκαμε μπροστά». Οσον αφορά τον τελικό με την Ρεάλ, είπε. «Η άμυνα ήταν αυτή που μας έδωσε το τρόπαιο. Στο δεύτερο ημίχρονο την σταματήσαμε. Της βάλαμε δύσκολα και φυσικά πήραμε τον έλεγχο. Είχαμε ψυχή και καρδιά».

«ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΡΟΠΑΙΑ»

Ο Κέντρικ Ναν δεν παρέλειψε να αποθεώσει και τον κόσμο της ομάδας. «Είναι φανταστικός. Είναι μαζί μας παντού. Είτε στο γήπεδό μας είτε στα ταξίδια στο εξωτερικό. Παντού και μας δίνει την θετική του ενέργεια. Μας δίνει ώθηση οπότε δεν γινόταν να μην κάνουμε κάτι για αυτόν. Είμαι ευτυχισμένος που ήρθα εδώ. Το ευρωπαϊκό μπάσκετ είναι υπέροχο και υπάρχει πάθος. Ηρθα για να κατακτήσω τρόπαια και φυσικά θέλω και άλλα» ανέφερε ο Αμερικανός γκαρντ ο οποίος τη στιγμή της συνέντευξης αποθεώθηκε από τον Ματίας Λεσόρ.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News