ΚΑΕ Ολυμπιακός: Θετική απάντηση στο αίτημα του Παναθηναϊκού για ισχυρή αστυνομική δύναμη και εισαγγελείς

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός δεν άργησε να απαντήσει στο αίτημα των «πρασίνων» για ισχυρή αστυνομική δύναμη, καθώς και την παρουσία απο τουλάχιστον δυο εισαγγελείς.

Η  ΚΑΕ Παναθηναϊκός κατέθεσε αίτημα για επιπλέον αστυνομικές δυνάμεις, καθώς και την παρουσία από τουλάχιστον δυο εισαγγελείς. Λίγο μετά, ήρθε και η άμεση απάντηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός η οποία ήταν θετική στο παραπάνω αίτημα.

Τόνισε μάλιστα, πως θα βρεθεί σε συνεργασία με τα αρμόδια όργανα για την τάξη, ώστε το παιχνίδι να κυλήσει ομαλά.

Υπενθυμίζουμε πως το παραπάνω αίτημα του «τριφυλλιού» είχε ως αφορμή την ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός που έγραφε: «Ντροπή σας. Ραντεβού την Τετάρτη στο ΣΕΦ». Η «πράσινη» ΚΑΕ υποστηρίζει πως η συγκεκριμένη ανακοίνωση έχει ως στόχο τους διαιτητές της αναμέτρησης, καθώς και η πρόταση πέρι…ραντεβού εμπεριέχει απειλή.

Νωρίτερα, η ΚΑΕ Ολυμπιακός φρόντισε μέσω της επίσημης ανακοίνωσης της να αποτρέψει τους φιλάθλους της από το να απαντήσουν σε ενδεχόμενες προκλήσεις, παρακάλεσε να μην γίνει καμία αναφορά σε υβριστικά συνθήματα, ενώ τους υπενθύμισε πως απόψε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας έχουν γιορτή και κανείς δεν θα πρέπει να την χαλάσει.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News