Δ. Γιαννακόπουλος: «Διαπιστευμένοι του Ολυμπιακού επιτέθηκαν σε παίχτες και προπονητή-Να δω αν θα ξεκινήσει ο αγώνας»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος προέβη σε νέα ανάρτηση, κάνοντας λόγο για επίθεση που δέχτηκε η αποστολή του Παναθηναϊκού AKTOR κατά την άφιξή της στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Για λεκτική επίθεση κατά της αποστολής του Παναθηναϊκού AKTOR την ώρα που έφτανε στο χώρο του ΣΕΦ, κάνει λόγο σε νέα του ανάρτηση στο ινσταγκραμ ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Ο ισχυρός άνδρας των «πρασίνων» αναφέρεται σε επιθέσεις που έλαβαν χώρο κατά την είσοδο της αποστολής στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου, ενώ διερωτήθηκε αν θα ξεκινήσει ο αγώνας.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Για αυτό θέλατε να μην έρθω ρε, τόσο γυναικάκια είσαστε. Για να κάνετε επίθεση στην αποστολή, τώρα θα βγουν τα βίντεο. Επίθεση στην αποστολή με διαπιστευμένους από τον Ολυμπιακό, με επίσημα καρτελάκια του Ολυμπιακού διαπιστεύσεις. Για να δω αν θα ξεκινήσει ο αγώνας. Διαπιστευμένοι από τον Ολυμπιακό με καρτελάκια. Επίθεση στους παίκτες του Παναθηναϊκού και τον προπονητή. Τι να πει κανείς. Πολιτεία, υπάρχει πολιτεία. Υπάρχει κανείς που να κοιτάει ή φταίω εγώ που από το σπίτι μου βρίζω. Αυτή τη στιγμή γίνονται επιθέσεις στους παίκτες του Παναθηναϊκού.

Κύριοι Αγγελόπουλοι που στείλατε επιστολές προς κάθε κατεύθυνση που στείλαυτε για όσα είπα στο ίνσταγκραμ θα στείλετε επιστολές για να καταδικάζετε τον κόσμο του Ολυμπιακού που προπηλάκισαν την αποστολή μας. Αυτοί σας ενδιαφέρουν ή σας ενδιαφέρει η υστεροφημία των διατητών»

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News