Δ. Γιαννακόπουλος: «Δικαίως τιμωρήθηκα, αλλά ο Μπαρτζώκας έχει κατεβάσει ό,τι καντήλι υπάρχει και δεν τον τιμωρεί κανείς»

Παναθηναϊκός AKTOR: Ο Γιαννακόπουλος δεν άφησε έτσι την ήττα από τον Ολυμπιακό - Ποιο ήταν το αυστηρό μήνυμα του

Αναρτήσεων συνέχεια για τον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ο οποίος παραδέχθηκε πως δικαίως τιμωρήθηκε για όσα είπε, όμως διερωτήθηκε γιατί δεν έχει τιμωρηθεί ακόμα ο Γιώργος Μπαρτζώκας για τις ύβρεις του εν ώρα αγώνων.

Συνέχεια στο ζήτημα που έχει προκύψει με την τιμωρία του, θέλησε να δώσει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκό ς AKTOR, παραδέχθηκε πως η τιμωρία του είναι δίκαιη, καθώς δεν έπρεπε να πει όσα είπε, όμως από την άλλη διερωτήθηκε για ποιον λόγο δεν έχει τιμωρηθεί ακόμα ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, μιας και όπως ανέφερε «έχει κατεβάσει όλα τα καντήλια που υπάρχουν, έχει ανακαλύψει και Αγίους που δεν υπάρχουν». Επιπλέον, έδωσε την πρόβλεψή του ότι η ομάδα του θα περάσει νικηφόρα από το σημερινό παιχνίδι στο ΣΕΦ.

Δείτε αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερά του και τα ανέβασε στο ινσταγκραμ

«Τιμωρήθηκα λοιπόν με τρεις μήνες για αυτά που είπα. Να πω και κάτι, δικαίως, γιατί δεν έπρεπε να χρησιμοποιήσω τέτοιες εκφράσεις.

Ανεξαρτήτως αν δεν μπορώ να βρω το δίκιο μου με κανέναν άλλον τρόπο, γιατί κανένας από την Πολιτεία δεν ενδιαφέρεται να λύσει το θέμα. Λιόλιος, ΕΟΚ.

Ότι ζουν οι μισές ομάδες και παραπάνω μόνο από το στοίχημα. Πάλι όμως δύο μέτρα και δύο σταθμά. Ο Μπαρτζώκας έχει κατεβάσει όλα τα καντήλια που υπάρχουν, έχει ανακαλύψει και Αγίους που δεν υπάρχουν, δεν τον τιμωρεί κανείς.

Ο Γκος πήγε να τον πλακώσει στο ξύλο, δεν τον τιμώρησε κανένας. Εμένα τιμωρείτε. Και ξαναλέω καλώς, αλλά εγώ είμαι το πρόβλημά σας ρε σεις;

Δεν πειράζει, θα κάτσω να το δω στο σπιτάκι μου με τον γάτο μου. Θα έρθει εκεί ο Αταμάν, θα έρθει ο Σλούκας, θα έρθει ο Λεσόρ, θα έρθει ο Χουάντσο, θα έρθει ο Γκραντ, ο Μήτογλου, ο Κώστας. Θα σας διαλύσουν και θα φέρουμε το ματς στο ΟΑΚΑ για 5ο παιχνίδι. Εγώ θα κάθομαι πάνω στο VIP Bar να το βλέπω. Θα καπνίζω και το πούρο που είχα υποσχεθεί για το ευρωπαϊκό, ναι το ευρωπαϊκό, αυτό το μεγάλο κύπελλο, το πολύ μεγάλο, που προσπαθείτε χρόνια, αλλά δεν μπορείτε.

Γιατί φτάνετε απλά μέχρι το τέλος, μάλλον μέχρι μία παρανυχίδα πριν το τέλος. Μέχρι το τέλος, μόνο ο δυνατός. Εσείς εκεί με τα τσίγγινα, κι αν τα πάρετε κι αυτά»

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News