Σλούκας: «Ευχαριστώ για την αλαζονεία, την ασέβεια και την απαξίωση τους Αγγελόπουλους και Μπαρτζώκα»

Ξέσπασε ο Κώστας Σλούκας στις δηλώσεις του μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό.

Ο MVP του 5ου τελικού που χάρισε τον τίτλο στον Παναθηναϊκό μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για όσα έζησε αυτόν τον χρόνο μετά την απόφασή του να πάει στον Παναθηναϊκό, φεύγοντας από τον Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα, ο Κώστας Σλούκας είπε:

«Όλο το χρόνο ειπώθηκαν πολύ βαριές κουβέντες. Μου αρέσει να μιλάω στο γήπεδο. Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για την αλαζονεία, την ασεβεια, την απαξίωση που μου έδειξαν οι κύριοι Αγγελόπουλοι και ο κύριος Μπαρτζώκας. Μου άνοιξαν μία πόρτα, του Παναθηναϊκού. Είδα κόσμο διψασμένο, που πίστεψε σε εμένα από την πρώτη στιγμή. Με στήριξαν σε δύσκολες στιγμές.

Επαναλαμβάνω, πέρασα δύσκολα όλο το χρόνο, απάντησα στο γήπεδο με την ομάδα μου. Αυτή η πρόταση υπάρχει τα τελευταία 10 χρόνια. Ο κ. Γιαννακόπουλος με εμπιστεύεται εδώ και 10 χρόνια, από σεβασμό και στον Ολυμπιακό δεν τον άκουγα. Το έκανα, είμαι απόλυτα δικαιωμένος, ευχαριστώ τον Θεό που με φώτισε.

Εγώ δεν επηρεάζομαι, εμένα με νοιάζει η άποψη του coach και λίγων φίλων μου και της οικογένειάς μου. Δουλεύω με το κεφάλι κάτω. Άλλαξα ομάδα, συμπαίκτες, προπονητές, παρκέ, γήπεδο, είχα και τραυματισμούς αλλά βρήκαμε τους ρόλους μας. Στο 0-2, μας είπε την Παρασκευή το βράδυ θα είμαστε πρωταθλητές».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News