Ξέσπασμα Σλούκα: «Είμαι προβληματισμένος και στενοχωρημένος από τις συμπεριφορές συμπαικτών μου στην Εθνική»

Τι ανέφερε ο Κώστας Σλούκας για όσα έγιναν στους τελικούς.

Εκτός από τις δηλώσεις που αφορούσαν τον Ολυμπιακό, απαντώντας στους Αγγελόπουλους και τον Γιώργο Μπαρτζώκα, ο Κώστας Σλούκας αναφέρθηκε, στη συνέντευξη Τύπου και στο κεφάλαιο Εθνική εκφράζοντας την απογοήτευσή του για όσα έγιναν στους τελικούς κόντρα στον Ολυμπιακό από συγκεκριμένους παίκτες.

Συγκεκριμένα, ο παίκτης του Παναθηναϊκού και MVP του 5ου τελικού είπε:

«Είμαι πολύ προβληματισμένος και στενοχωρημένος, κυρίως από συμπεριφορές παικτών που πιθανώς θα είμαστε συμπαίκτες στην Εθνική. Για εμένα υπάρχει ένας κανόνας. Δεν επιτίθεμαι ηθικά και εξωαγωνιστικά, κυρίως σε Έλληνες. Τον Κάναν δεν τον ανταγωνίζομαι, θα μιλήσω κι εγώ μαζί του. Προφανώς με πειράζουν συμπεριφορές από παίκτες που θα είμαστε μαζί μετά από 4-5 ημέρες. Υπήρξαν κι άλλες δηλώσεις παικτών πριν από μερικούς μήνες, εξωγηπεδικές δηλώσεις.

Η Εθνική για εμένα δεν είναι απλά μία απόφαση, μία αγάπη. Εθνική ήμουν από τα 11, με πήγαινε ο μπαμπάς μου, που έχει πεθάνει, στα κλιμάκια με χαρά για να φορέσω μπλουζίτσα μπλε από τα 11. Καταλαβαίνω τι σημαίνει Εθνική, είναι πολύ στενάχωρα αυτά που έχουν γίνει στους τελικούς. Η απογοήτευσή μου είναι πολύ μεγάλη».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News