Ολυμπιακός: Με επική μπλούζα...Μπαρτζώκα στην Σύρο ο ΜακΚίσικ
Ο Σακίλ ΜακΚίσικ βρίσκεται στην Σύρο, ενόψει του Stoiximan AegeanBall Festival που διοργανώνεται στην Ερμούπολη με πρωτοβουλία του Γιώργου Πρίντεζη. Εκεί, εμφανίστηκε με μία επική μπλούζα, με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Μπαρτζώκα.
Την ευκαιρία να συνδυάσει καλοκαιρινές διακοπές με μπάσκετ, έχει αυτές τις μέρες ο Σακίλ ΜακΚίσικ, καθώς και άλλα αστέρια του ευρωπαϊκού και του παγκόσμιου μπάσκετ, με την συμμετοχή τους στο Stoiximan AegeanBall Festival.
Ο Αμερικανός κυκλοφορούσε στην πόλη φορώντας μία επική μπλούζα, η οποία απεικόνιζε τον προπονητή του στον Ολυμπιακό, Γιώργο Μπαρτζώκα. Την φωτογραφία που πρόδωσε τις στιλιστικές επιλογές του παίχτη των ερυθρολεύκων, δημοσίευσε ο πρωταθλητής του παρκούρ, Δημήτρης Κυρσανίδης, στην προσωπική του σελίδα στο ίνσταγκραμ.
Δείτε την σχετική φωτογραφία:

TAGS
# Euroleague
# Stoiximan Basket League
# Γιώργος Μπαρτζώκας
# Γιώργος Πρίντεζης
# Μπάσκετ
# Ολυμπιακός
# Σακίλ Μακ Κίσικ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Νάιτζελ Γουίλιαμς Γκος Παρασκήνιο: Ο Ολυμπιακός σκέφτεται να του κάνει επέκταση συμβολαίου
- Βεζένκοφ: «Επιστρέφει και υπογράφει στον Ολυμπιακό», γράφουν οι Ιταλοί
- Παναθηναϊκός Conference League: Αυτός είναι ο αντίπαλος στον δεύτερο προκριματικό
- ΑΕΚ Παρασκήνιο: Τι πραγματικά ισχύει με τον Ουναχί
- Ολυμπιακός: Ο Δήμος Πειραιά τίμησε τις πρωταθλήτριες Ευρώπης - To μήνυμα ενότητας του Βαγγέλη Μαρινάκη
