ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΦΑΣΟΥΛΑΣ: «Σεβαστή η απόφαση του εκλογικού σώματος, καλή επιτυχία στη νέα διοίκηση της ΕΟΚ»

Στην πρώτη του επίσημη τοποθέτηση μετά το αποτέλεσμα των εκλογών της ΕΟΚ προέβη ο Παναγιώτης Φασούλας.

Ο Παναγιώτης Φασούλας προχώρησε τη Δευτέρα (13/09) σε επίσημη δήλωση με αφορμή το αποτέλεσμα των χθεσινών (12/09) εκλογών της ΕΟΚ, το οποίο ανέδειξε νικητή τον Βαγγέλη Λιόλιο και την παράταξη «Δώσε Πάσα» με συντριπτική πλειοψηφία.

Ο επικεφαλής της παράταξης «Πρώτα το μπάσκετ» σημείωσε πως, βάσει αποτελέσματος, το πρόγραμμά της παράταξής του, αλλά και η πολυετής προσφορά των μελών του συνδυασμού στο χώρο του μπάσκετ, φαίνεται πως δεν ήταν αρκετά για να κερδίσουν την εμπιστοσύνη των σωματείων.

Τόνισε δε πως η εν λόγω απόφαση του εκλογικού σώματος είναι σεβαστή από την πλευρά του και ευχήθηκε καλή επιτυχία στη νέα διοίκηση της Ομοσπονδίας.

Αναλυτικά:

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τα σωματεία που εμπιστεύτηκαν το πρόγραμμά μας και μας στήριξαν με την ψήφο τους. Ευχαριστώ επίσης όλους τους συνυποψηφίους μου στο συνδυασμό «Πρώτα το μπάσκετ» για την ενεργή συμμετοχή τους στην πολύμηνη προεκλογική διαδικασία και τη μάχη που έδωσαν.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα που ανακοινώθηκαν, τόσο για την εκλογή του Προέδρου, όσο και των μελών του ΔΣ, γίνεται φανερό ότι το πρόγραμμά μας και η προσφορά μας στο μπάσκετ, δεν ήταν αρκετά για να πεισθεί η πλειοψηφία των σωματείων ενός χώρου που υπηρετήσαμε επί δεκαετίες. Την απόφαση αυτή του εκλογικού σώματος είμαι υποχρεωμένος να σεβαστώ.

Εύχομαι καλή επιτυχία στη νέα διοίκηση της ΕΟΚ.

Παναγιώτης Φασούλας

«ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ με τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΦΑΣΟΥΛΑ»

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News