Ολυμπιακός: Τι γράφουν οι Ισπανοί για Βεζένκοφ

Δημοσιογράφος της Mundo Deportivo αναφέρθηκε στην υπόθεση του Σάσα Βεζένκοφ επικαλούμενος πηγές από τους Τορόντο Ράπτορς.

Σκληρό πόκερ για τον Σάσα Βεζένκοφ. Ο Βούλγαρος σούπερ σταρ μπορεί να επιθυμεί την επιστροφή του στον Ολυμπιακό, αλλά οι Τορόντο Ράπτορς δεν είναι διατεθειμένοι να τον αφήσουν να φύγει, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό.

Χθες ο Αμερικάνος δημοσιογράφος Κέιθ Σμιθ έγραψε στο «Χ» ότι η καναδική ομάδα δεν θέλει να αφήσει ελεύθερο τον διεθνή άσοκαι σήμερα υπήρξε νέο δημοσίευμα από την Ισπανία, στο οποίο τονίζεται η επιθυμία των Ράπτορς να κρατήσουν τον Σάσα Βεζένκοφ.

Ο Ισπανός δημοσιογράφος της Mundo Deportivo, Τόνι Κανιαμέρας, επικαλούμενος πηγές  από τους Τορόντο Ράπτορς, ανέφερε ότι οι Καναδοί δεν είναι διατεθειμένοι να αφήσουν τον Βούλγαρο και μάλιστα τον περιμένουν να δώσει το «παρών» στην preseason.

«Ο Μάικλ Γκρέιντζ, ένας από τους πιο αξιόπιστους γνώστες του καναδικού franchise, επικαλέστηκε πηγές από την ομάδα που ανέφεραν ότι δεν επρόκειτο να αποδεσμεύσουν τον Βεζένκοφ και ότι τον περίμεναν για την έναρξη της preseason»,  έγραψε στην Mundo Deportivo και πρόσθεσε: «Σύμφωνα με όσα μπόρεσε να ανακαλύψει η Mundo Deportivo, οι Ράπτορς διαρρέουν ότι παρά τον θόρυβο: ο Βεζένκοφ δεν φεύγει».

Απομένει να φανεί εάν η επιθυμία του Σάσα Βεζένκοφ, που θέλει να γυρίσει στον Ολυμπιακό, μπορέσει να πείσει τους Τορόντο Ράπτορς να τον αφήσουν ελεύθερο, με τον Βούλγαρο να έχει ήδη συμφωνήσει με τους Ερυθρόλευκους για την επιστροφή του στον Πειραιά.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News