Γουόκαπ: «Δεν τελείωσε ακόμα η δουλειά – Παίξαμε καλά αμυντικά και επιθετικά»

Ο Τόμας Γουόκαπ πραγματοποίησε συγκλονιστική εμφάνιση σε αμφότερες τις μεριές του παρκέ και συνετέλεσε τα μέγιστα στην επικράτηση της Εθνικής Ελλάδος επί της Σλοβενίας.

Με πρωταγωνιστή τον Τόμας Γουόκαπ, που ήταν εξαιρετικός τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση, η Εθνική Ελλάδος επιβλήθηκε της αντίστοιχης της Σλοβενίας, έχοντας πλέον μόνο ένα εμπόδιο να προσπεράσει πριν να φτάσει στην συμμετοχή της στους επερχόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Ο γκαρντ του Ολυμπιακού, σχολιάζοντας την σημερινή αναμέτρηση, στάθηκε στην πολύ καλή ομαδική δουλειά που έγινε σε αμφότερες τις μεριές του παρκέ, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει ότι δεν έχει τελειώσει ακόμα η υπόθεση πρόκριση, δίνοντας το σύνθημα για την συνέχεια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαστε ταπεινοί, έχουμε ακόμα ένα ματς. Παίξαμε καλά αμυντικά αλλά και επιθετικά. Δεν τελείωσε η δουλειά ακόμα. Όλοι λέμε στην ομάδα πως έχουμε ακόμα ένα ματς.

Δεν είσαι ικανοποιημένος ποτέ ως αθλητής. Μόνο όταν πάρεις έναν τίτλο στο τέλος μιας διοργάνωσης. Αν είσαι ικανοποιημένος, δεν μπορείς να βελτιώνεσαι».

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News