Παναθηναϊκός AKTOR: Δικό του το κορυφαίο glass floor για 3.2 εκατ. ευρώ!
Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR επενδύει στην ανακαίνιση του ΟΑΚΑ με το κορυφαίο glass floor της αγοράς που κοστολογείται στα 3.2 εκατομμύρια ευρώ.
To μέλλον είναι εδώ και ο Παναθηναϊκός ΑΚΤΟR επενδύει στο μέλλον! Η πράσινη ΚΑΕ συμφώνησε με τη γερμανική εταιρία ASB για την απόκτηση του κορυφαίου glass floor που υπάρχει στην αγορά.
Πρόκειται για υτο υπερσύγχρονο γυάλινο παρκέ που κοστίζει 3.2 εκατομμύρια ευρώ. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν σε όλα και το νέο παρκέ θα εγκατασταθεί στο ανακαινισμένο ΟΑΚΑ στις αρχές Οκτωβρίου, για να μπορεί ο Παναθηναϊκός να το χρησιμοποιεί από τα πρώτα ματς της EuroLeague για την προσεχή αγωνιστική περίοδο και να αρχίσει να κάνει απόσβεση.
Ο Παναθηναϊκός AKTOR θα μπορεί εύκολα να προβάλλει τους χορηγούς του αλλά και ενδιαφέροντα στατιστικά κατά τη διάρκεια του αγώνα. Επιπλέον περιορίζονται δραστικά οι τραυματισμοί από τα κλασικά παρκέ, που αποτελούν παράπονο όλων των αθλητών.
Το glass floor παρουσίασε πρώτη η FIBA στο Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών U19 που διεξήχθη τον Ιούλιο του 2023, ενώ αργότερα το χρησιμοποίησε και στο Final Four του Basketball Champions League τη σεζόν που μας πέρασε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΑΕΚ: Οι ημερομηνίες των προημιτελικών και ο δρόμος προς τον τελικό του Conference League
- ΑΕΚ: Οι ημερομηνίες των πλέι οφ της Super League και τα προημιτελικά του Conference League
- Ολυμπιακός: Φουλ για sold out με την ΑΕΛ - Πόσα εισιτήρια απομένουν
- ΠΑΟΚ: Ρήξη έξω πλαγίου ο Σορετίρε - Τα πήγαινε πολύ καλά στην Τσβόλε
- O Αταμάν ζήτησε στο ΟΑΚΑ να... απαντήσει: «Στο Βελιγράδι όλοι φώναζαν για τον Ολυμπιακό» - Η ατάκα για Χολμς
