Εθνική μπάσκετ: Η 12άδα των Ολυμπιακών Αγώνων
ο Βασίλης Σπανούλης έκανε γνωστή την τελική 12αδα του αντιπροσωπευτικού μας συγκρότηματος για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Παρισιού, με τον Νίκο Χουγκάζ να αντικαθιστά τον Κώστα Αντετοκούμπο.
Αργά το βράδυ της Δευτέρας ο Βασίλης Σπανούλης ανακοίνωσε την τελική 12αδα που θα παραταχθεί στους Ολυμπιακούς αγώνες του Παρισιού, με τον Νίκο Χουγκάζ να αντικαθιστά τον τραυματία Κώστα Αντετοκούμπο, ενώ ο Μιχάλης Λούτζης θα επιστρέψει στην Αθήνα αφού ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.
Θυμίζουμε οτι η Εθνική κάνει πρεμιέρα το Σάββατο (27/7, 22:00) απέναντι στον Καναδά
Αναλυτικά η αποστολή:
Κώστας Παπανικολάου, Νικ Καλάθης, Γιάννης Αντετοκούνμπο, Γιώργος Παπαγιάννης, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Ντίνος Μήτογλου, Τόμας Ουόκαπ, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Βασίλης Τολιόπουλος, Δημήτρης Μωραΐτης και Νίκος Χουγκάζ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Παναθηναϊκός: Επιστροφή στις «μαύρες εποχές»
- Ολυμπιακός: Μια ζόρικη εκδρομή στην Βαρκελώνη!
- Χρήστος Κόντης: «Θα κάνουμε αυτό που πρέπει για να ανεβάσουμε πιο ψηλά τον ΟΦΗ»
- Παναθηναϊκός: Η αποστολή για το ματς κόντρα στον Βόλο - Απουσία της τελευταίας στιγμής
- Super League: Η βαθμολογία μετά την ισοπαλία στη Νίκαια
TAGS
# Βασίλης Σπανούλης
# Γιάννης Αντετοκούνμπο
# Εθνική Μπάσκετ
# Εθνική μπάσκετ Ανδρών
# Κώστας Αντετοκούνμπο
# Μπάσκετ
# Μπάσκετ
# Νίκος Χουγκάζ
# Ολυμπιακοί Αγώνες
