Απορρίφθηκε η προσφυγή του Βεργίνη

Ο «Γηραιός» ενημέρωσε πως κατάφερε να επιλύσει δύο ακόμα υποθέσεις οικονομικών διαφορών με παίκτες, αυτή τη φορά τις περιπτώσεις των δύο Ελλήνων παικτών.

Ο Ηρακλής γνωστοποίησε με ανακοίνωσή του τις νέες εξελίξεις που υπήρξαν αναφορικά με τις οικονομικές απαιτήσεις των Δημήτρη Βεργίνη και Σταύρου Σχίζα από την ομάδα του «Γηραιού».

Ο 34χρονος Έλληνας γκαρντ είχε καταθέσει προσφυγή στην Α’ ΕΕΟΔΑΚ, η οποία απορρίφθηκε ως απαράδεκτη και αβάσιμη. Από την άλλη ο 32χρονος Έλληνας γκαρντ/φόργουορντ, ο οποίος επίσης είχε προσφύγει στην Α’ ΕΕΟΔΑΚ εναντίον του Ηρακλή, παραιτήθηκε από την αξίωσή του προτού καν εκδικαστεί η υπόθεση από την αρμόδια επιτροπή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ηρακλή:

«Η ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ενημερώνει ότι η Α’ ΕΕΟΔΑΚ απέρριψε ως απαράδεκτη και αβάσιμη την προσφυγή του πρώην καλαθοσφαιριστή της ομάδας, Δημήτρη Βεργίνη εναντίον της ΚΑΕ. Η αρμόδια επιτροπή για την επίλυση οικονομικών διαφορών του ΕΣΑΚΕ, όπως αναφέρει στο σκεπτικό της απόφασης, έκρινε απαράδεκτη την προσφυγή, κατά το μέρος, που αφορά τα αιτήματα καταγγελίας και επιδίκασης του πριμ προσφυγής και ως ουσία αβάσιμη, κατά το μέρος, που σχετίζεται με το αίτημα για επιδίκαση χρηματικού προστίμου. 

Επίσης, η ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ενημερώνει ότι ο πρώην αθλητής μας, Σταύρος Σχίζας, ο οποίος, επίσης, είχε προσφύγει στην Α’ ΕΕΟΔΑΚ εναντίον της ομάδας μας, παραιτήθηκε από την αξίωσή του, πριν εκδικαστεί η υπόθεσή του στην αρμόδια επιτροπή».  

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News