ΓΚΡΕΓΚ ΠΟΠΟΒΙΤΣ: «Ο Ίβκοβιτς ήταν ένας εξαιρετικός δάσκαλος του παιχνιδιού»

Το δικό του αποχαιρετιστήριο μήνυμα για την απώλεια του Ντούσαν Ίβκοβιτς έστειλε ο προπονητής των Σαν Αντόνιο Σπερς, Γκρεγκ Πόποβιτς.

Ο σπουδαίος Ντούσαν Ίβκοβιτς είχε κερδίσει τον καθολικό σεβασμό των ανθρώπων του μπάσκετ και άπαντες εκτιμούσαν το έργο του.

Η είδηση της απώλειάς του βύθισε σε βαθύ πένθος το παγκόσμιο μπάσκετ, το οποίο θρηνεί απ’ όλο του το φάσμα την απώλεια ενός εκ των «δασκάλων» του.

Ένας από τους πολλούς θρύλους του αθλήματος που πολλάκις στο παρελθόν είχαν εκφράσει δημοσίως τον σεβασμό τους για το πρόσωπο του «Ντούντα» είναι ο προπονητής των Σαν Αντόνιο Σπερς, Γκρεγκ Πόποβιτς, ο οποίος στο άκουσμα της δυσάρεστης είδησης έστειλε το δικό του αποχαιρετιστήριο μήνυμα, λέγοντας πως ο Ίβκοβιτς ήταν ένας εξαιρετικός δάσκαλος του παιχνιδιού και μια προσωπικότητα μεγαλύτερη από τη ζωή.

 Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς ήταν μια εικονική φιγούρα στον κόσμο του μπάσκετ. Ήταν μια προσωπικότητα μεγαλύτερη από τη ζωή και ένας εξαιρετικός δάσκαλος του παιχνιδιού.

Ο χρόνος που πέρασα με τον Ντούντα, είτε στην Ευρώπη είτε στις Ηνωμένες Πολιτείες, ήταν πάντα γεμάτος και με μια διαρκή γνώση ότι πρόκειται για μια προσωπικότητα που όμοιά της δεν υπάρχει.

Τα ειλικρινή συλλυπητήρια μου στη Νένα και σε όλη την οικογένειά του σε αυτή τη δύσκολη στιγμή».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News