Μάρκους Σλότερ: Tεράστιος κίνδυνος για την Ρεάλ Μαδρίτης!

Ένταλμα σύλληψης για τον Μάρκους Σλότερ εκδόθηκε σήμερα από τις αρμόδιες ισπανικές αστυνομικές αρχές για την υπόθεσης πλαστογραφίας του συμβολαίου του τη σεζόν 14/15, μια εξέλιξη που μπορεί να πυροδοτήσει μεγάλα προβλήματα στην Ρεάλ Μαδρίτης.
Σύμφωνα με το ισπανικό ειδησεογραφικό σάιτ Mundodeportivo, τα ισπανικά δικαστήρια εξέδωσαν την Τετάρτη 09/10, ένταλμα σύλληψης για τον μπασκετμπολίστα Μάρκους Σλότερ για την υπόθεση πλαστογραφίας του συμβολαίου του τη σεζόν 14/15 .
Η κατηγορία που δημιουργήθηκε έναντι του Αμερικάνου αθλητή έγκειται στο ότι χρησιμοποίησε πλαστό διαβατήριο της Ισημερινής Γουινέας το 2015, λίγες ημέρες πριν από την έναρξη του Κυπέλλου Ισπανίας. Αυτή η εξέλιξη τού επέτρεψε να αγωνιστεί ως κοινοτικός με την φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης τη σεζόν 2014/15 στο πλαίσιο της συμφωνίας Κοτονού.
Η ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται μπροστά στον κίνδυνο να «χάσει» το νταμπλ (πρωτάθλημα και κύπελλο) που κατέκτησε τη σεζόν 14/15 με τους 2 τίτλους να μεταφέρονται στην δευτεραθλήτρια και φιναλίστ εκείνης της σεζόν Μπαρτσελόνα.
Τον Μάρκους Σλότερ τον «απολαύσαμε» στα ελληνικά παρκέ τις σεζόν 19/20 και 20/21 με την φανέλα της ΑΕΚ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Κόκκινη-μαρς χάρισε στον Καλάμπρια ο... ελίτ Λάμπρεχτς
- Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός: Το πρόγραμμα μέχρι το φινάλε στη μάχη της 4ης θέσης
- Super League: Η βαθμολογία μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι και το πρόγραμμα της επόμενης αγωνιστικής
- Λουτσέσκου: «Είμαστε αναγκασμένοι να κάνουμε ροτέισον, δεν είναι εύκολο να χάνεις Μεϊτέ και Κωνσταντέλια»
- ΟΦΗ: Η πρώτη ομάδα εκτός Big-4 που νίκησε τον Λεβαδειακό!
