Αταμάν: «Ο Σλούκας ηγήθηκε και έβαλε δύο πολύ σημαντικά καλάθια»

Πώς σχολίασε τη μεγάλη νίκη στην Τουρκία ο Εργκίν Αταμάν.
Ο Παναθηναϊκός έφυγε με το διπλό από την έδρα της Φενέρ και ο Εργκίν Αταμάν έπλεξε το εγκώμιο της ομάδας του, αλλά και του Κώστα Σλούκα.
Αναλυτικά όσα είπε ο Τούρκος προπονητής:
«Στα πρώτα 3 δεκάλεπτα παίξαμε το τέλειο μπάσκετ. Ελέγξαμε στο παιχνίδι, παίξαμε έξυπνα και χρησιμοποιήσαμε σωστά το πικ εν ρολ μας. Στην άμυνα κάναμε εξαιρετική δουλειά, ειδικά πάνω στον Μπόλντγουιν.
Στο τελευταίο δεκάλεπτο δώσαμε παραπάνω χώρο στον Κόλσον και ξεκινήσαμε να κάνουμε λάθη και η Φενέρμπαχτσε ξεκίνησε να παίζει πολύ επιθετική άμυνα με ζώνη και μας έβγαλε εκτός ρυθμού.
Η Φενέρμπαχτσε είχε την ευκαιρία να τελειώσει το ματς, αφού προηγήθηκε με 5 πόντους μέσα στο γήπεδο της, κάτι που είναι μεγάλο προβάδισμα.
Αλλά σε αυτό το σημείο ο Σλούκας πήρε την μπαγκέτα ως ηγέτης και έβαλε δύο καλάθια και πήραμε ξανά τον έλεγχο του ματς. Το τέταρτο δεκάλεπτο δεν ήταν καλό για εμάς».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Ο «αγριεμένος» Μεντιλίμπαρ στο Ρέντη και ο Τανούλης
- ΠΑΟΚ: Αναζητούν τον Τάισον και δεν απαντά - Εξαφανισμένος ο Βραζιλιάνος!
- Γιώργος Χελάκης: Το κάζο του Ελσίνκι δεν καταπίνεται εύκολα
- Παναθηναϊκός ΑΕΚ, παρασκήνιο: Συνεργασία Αλαφούζου, Ηλιόπουλου και σε μεταγραφές
- Ολυμπιακός: Με Στουρμ Γκρατς στους «16» του Youth League