Φουρνιέ: «Λατρεύω την κάθε μέρα στον Ολυμπιακό»
Ακόμα μία σπουδαία εμφάνιση από τον Εβάν Φουρνιέ, που σε κάθε ευκαιρία διατυμπανίζει πόσο χαίρεται την παρουσία του στον Ολυμπιακό.
Ο Ολυμπιακός επικράτησε, αποδίδοντας εξαιρετικό μπάσκετ για ένα ημίχρονο, με 92-67 της Μπασκόνια, με τον Εβάν Φουρνιέ να αναδεικνύεται κορυφαίος παίχτης της αναμέτρησης, έχοντας 15 πόντους (12 στην πρώτη περίοδο) αλλά και 9 ασίστ.
Ο Γάλλος γκαρντ, στις πρώτες του δηλώσεις μετά την αναμέτρηση, θέλησε, για ακόμα μια φορά, να πει πόσο απολαμβάνει την παρουσία του στον Ολυμπιακό, ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει τι χρειάζεται να κάνει η ομάδα για να μείνει στην ίδια τροχιά.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Ήταν ένα καλό ματς συνολικά. Ήμασταν σοβαροί. Δεν ήταν εύκολο να συνεχίσουμε να εκτελούμε με τόση μεγάλη ευστοχία. Αν πρέπει να βρω κάτι να πω κάτι είναι όταν παίρνουμε μεγάλες διαφορές πρέπει συνεχίζουμε να παίζουμε καλά.
Λατρεύω την κάθε μέρα που βρίσκομαι εδώ. Περνάω πολύ ωραία στον Ολυμπιακό, με τον κόουτς Μπαρτζώκα, με όλη την ομάδα και με τον κόσμο».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μίλος Πάντοβιτς: «Είχα προβλήματα με τον χρόνο συμμετοχής μου στον Παναθηναϊκό»
- Υπεράνω Όλων: Τα «φιλαράκια», έχουν ζήσει… 17… 24… και 50 συνεχόμενα χρόνια χωρίς Πρωτάθλημα
- Γιώργος Χελάκης: Ορισμένα πράγματα είναι πιο απλά απ’ όσο φαίνονται...
- Κωστούλας: «Θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά, είναι η ευκαιρία μου»
- Ντανιέλ Μπατίστα: «Νίκη αφιερωμένη στον υπέροχο κόσμο της Καλαμάτας»
