NBA: Νέο trade... βόμβα! - Στους Σπερς ο Φοξ, στους Κινγκς ο Λαβίν, στους Μπουλς ο Χέρτερ
Συνεχίζονται οι τεράστιες ανταλλαγές στο NBA, με τους Σπερς να κάνουν μία σπουδαία κίνηση, στην προσπάθειά τους να πλαισιώσουν τον Βίκτορ Γουεμπανιάμα.
Μία μέρα μετά την εντυπωσιακή ανταλλαγή που έφερε τον Λούκα Ντόντσιτς στους Λέικερς και τον Άντονι Ντέιβις (μαζί με τον Μαξ Κρίστι) στους Μάβερικς, μια νέα μεταγραφική “βόμβα” έσκασε τα ξημερώματα της Δευτέρας (3/2) στο NBA.
Οι Κινγκς παραχώρησαν τον ΝτιΆαρον Φοξ στους Σπερς, αποκτώντας από τους Μπουλς τον Ζακ ΛαΒίν. Παράλληλα, ο Κέβιν Χέρτερ μετακομίζει στο Σικάγο.
Στον κόσμο του NBA, οι Σπερς έχουν περάσει ως… οι μεγάλοι νικητές, αφού το πάντρεμα του ταλαντούχου γκαρντ, Φοξ, με τον… υπερταλαντούχο Γουεμπανιάμα, μοιάζει ονειρικό.
TAGS
# NBA
# Ζακ Λαβίν
# Μπάσκετ
# ΝτιΆαρον Φοξ
# Σακραμέντο Κινγκς
# Σαν Αντόνιο Σπερς
# Σικάγο Μπουλς
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Champions League: Επτά η Μπαρτσελόνα, «καρέ» οι Λίβερπουλ και Μπάγερν - Τα ζευγάρια και οι διασταυρώσεις
- Δολοφονία στην Καλαμαριά: Τι αναφέρει η ιατροδικαστική έκθεση για τον 23χρονο κατηγορούμενο
- Παναθηναϊκός: Με Μπράγκα αν περάσει την Μπέτις - Πότε ήταν το προηγούμενο ραντεβού με την πορτογαλική ομάδα
- Super League: Πότε θα γίνει η κλήρωση για τα πλέι οφ και πλέι άουτ
- ΑΕΚ: Ποιος θα είναι ο ρόλος του Κλωναρίδη
