ΣΙΚΑΓΟ ΜΠΟΥΛΣ: Νοκ-άουτ για 4 έως 6 εβδομάδες ο Πάτρικ Γουίλιαμς
Ο Πάτρικ Γουίλιαμς τέθηκε νοκ-άουτ εν όψει του τρέινινγκ καμπ των Σικάγο Μπουλς, καθότι έχει υποστεί βαριάς μορφής διάστρεμμα στον αριστερό αστράγαλο, που θα τον αφήσει εκτός δράσης για 4 έως 6 εβδομάδες.
Με μία σημαντική απουσία θα ξεκινήσει η προετοιμασία των Σικάγο Μπουλς στο τρέινινγκ καμπ, την προσεχή Τρίτη (28/09).
Όπως έγινε γνωστό, οι «ταύροι» δεν μπορούν να υπολογίζουν τον Πάτρικ Γουίλιαμς, ο οποίος διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί βαρύ διάστρεμμα στον αριστερό του αστράγαλο και θα αναγκαστεί να παραμείνει στα… πιτς για ένα διάστημα από 4 έως 6 εβδομάδες.
Ένα ισχυρό πλήγμα για τους Μπουλς, οι οποίοι ενδέχεται να μην τον έχουν στη διάθεσή τους στο ξεκίνημα των υποχρεώσεών τους για την κανονική περιόδο του NBA.
Ο 20χρονος Αμερικανός κόμπο φόργουορντ και νούμερο 4 του Draft του 2020, προέρχεται από μεστή ρούκι σεζόν στο κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ του πλανήτη, στην οποία κατέγραφε 9.2 πόντους (με 39.1% στα τρίποντα), 4.6 ριμπάουντ και 1.4 ασίστ μέσο όρο σε κάτι λιγότερο από 28 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μπαρτζώκας για Φουρνιέ: «Το πρόγραμμα είναι να επιστρέψει με τον Ερυθρό Αστέρα»
- Λεβαδειακός-Αρης 3-0: Βρήκε σφυγμό, τον έχασε ο Αρης!
- Καρέτσας: «Ευλογία να είμαι πίσω στον αγωνιστικό χώρο - Εξαιρετική ομαδική εμφάνιση στο Μόναχο»
- ΑΕΛ - Ολυμπιακός Β': Τα έντονα παράπονα Καραπαπά για τη διαιτησία
- Θλίψη στον παγκόσμιο στίβο: Πέθανε η πρωταθλήτρια Ευρώπης Κιάρα ΜακΓκίαν σε ηλικία 34 ετών
