Ναν για το εντυπωσιακό τρίποντο κόντρα στην Μονακό: «Ήταν ένα τεράστιο καλάθι»

Η Euroleague δημοσίευσε το «Inside of the Mind» βίντεο με πρωταγωνιστή τον Κέντρικ Ναν και το εντυπωσιακό «buzzer beater» τρίποντο που πέτυχε κόντρα στην Μονακό.

Ο ασύλληπτος Κέντρικ Ναν των 37 πόντων στο Μονακό, ανέλυσε στην κάμερα της Euroleague, το πιο εντυπωσιακό -από τα πέντε- τρίποντα που πέτυχε.

Αναλυτικά ο Αμερικανός ανέφερε:

“Τελείωνε ο χρόνος. Η μπάλα μπήκε στο παρκέ από επαναφορά και ερχόμουν από το πίσω μέρος του παρκέ. Έπρεπε να βρω το καλύτερο σουτ που μπορούσα. Πήγα από τα αριστερά προς τα δεξιά, μετά έκανα ένα spin ξανά προς τα αριστερά. Και μετά σηκώθηκα και σούταρα για τρίποντο. Ο αμυντικός ήρθε από κάτω μου, ήταν καλάθι και φάουλ. Πήγα 1vs1 με τον αμυντικό μου, υπήρχε ένα screen, αλλά είμαι προικισμένος στο πώς να σουτάρω την μπάλα. Επίσης, είχα εξαιρετική οπτική επαφή με το καλάθι. Πιθανότατα έπρεπε να παίξουν με παγίδα εναντίον μου εκεί, αλλά σηκώθηκα και έβαλα το τρίποντο και φάουλ” ανέφερε αρχικά ο Κέντρικ Ναν.

Για να τονίσει στη συνέχεια: “Ήταν σπουδαίο, ένα τεράστιο καλάθι. Ήταν στην 3η περίοδο, όταν και οι δύο ομάδες ήταν αρκετά flat. Αυτό το καλάθι και φάουλ άλλαξε σε μεγάλο βαθμό το μομέντουμ υπέρ μας”.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News