Γιαννακόπουλος για Ναν: «Ποιος σας είπε ότι θα φύγει το 2028;»
Αυτά ανέφερε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, μετά την επισημοποίηση του μεγάλου deal με τον Ναν
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, έχει θέσει τον πήχη πολύ ψηλά και ο μεγάλος του στόχος είναι να κάνει τον Παναθηναϊκό, την μεγαλύτερη ομάδα στην ιστορία της Euroleague. ‘Oπως ανέφερε και ο ίδιος μεταξύ άλλων, για να το πετύχεις αυτό πρέπει να κρατήσεις «τον καλύτερο παίχτη που έχει παίξει ποτέ στην Ευρώπη», ενώ στην αρχική του τοποθέτηση για το νέο συμβόλαιο του Αμερικανού έως το 2028, απάντησε με νόημα: «Ποιος σας είπε ότι θα φύγει το 2028, ενώ απευθυνόμενος στον Ναν είπε χαριτολογώντας : «Τι μ@λ@κίες είναι αυτές;»
Αναλυτικά ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανέφερε:
“Είναι άλλη ομάδα που μας περνάει αυτή τη στιγμή εκτός Ρεάλ; Έχει και οκτώ η ΤΣΣΚΑ. Ο στόχος είναι να γίνουμε η καλύτερη ομάδα στην ιστορία της Ευρώπης και για να μπορέσεις να γίνεις η καλύτερη ομάδα στην ιστορία της Ευρώπης πρέπει να κρατάς τον καλύτερο παίκτη που έχει παίξει ποτέ στην Ευρώπη. Αυτά είναι μαθηματικά, και εγώ μαθηματικός είμαι.
Ο στόχος είναι κάθε μέρα να γίνεσαι καλύτερος, κάθε μέρα να μαθαίνεις από τα λάθη σου. Εμένα ο στόχος μου είναι να φτάσω τον ήλιο”.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Το παζλ για τους τερματοφύλακες!
- Λιονέλ Μέσι: Ο GOAT του Μουντιάλ - Τα μυθικά στατιστικά του
- Conference League: Οι πιθανοί αντίπαλοι του Παναθηναϊκού στην κλήρωση του δεύτερου προκριματικού γύρου
- ΠΑΟΚ: Αυτοί είναι οι πιθανοί αντίπαλοι στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το ντέρμπι Αγγλία - Κροατία και τα υπόλοιπα ματς του Μουντιάλ 2026
