Καντσελιέρι: Η δίψα για το τρόπαιο και η έκκληση στον κόσμο του ΠΑΟΚ

Οι δηλώσεις του Μάσιμο Καντσελιέρι για την μεγάλη πρόκληση του αυριανού 2ου τελικού απέναντι στη Μπιλμπάο.
Ο ΠΑΟΚ θέλει αύριο (23/4, 20:15) να γράψει ιστορία. Υποδέχεται την Μπιλμπάο στην κατάμεστη PAOK Sports Arena, και καλείται να ανατρέψει την εις βάρος του διαφορά των 7 πόντων (72-65) του προηγούμενου αγώνα ώστε να σηκώσει την κούπα.
Ο Μάσιμο Καντσελιέρι αναφέρθηκε στην δίψα της ομάδας του για τον τίτλο, ενώ έκανε έκκληση στον κόσμο του «δικεφάλου» για έξτρα ώθηση.
Αναλυτικά ο τεχνικός του ΠΑΟΚ είπε:
Για το γεγονός ότι μαζί του στον πάγκο ο ΠΑΟΚ επιστρέφει σε μεγάλες επιτυχίες: “Η προσπάθεια είναι όλης της ομάδας, όχι μόνο δική μου. Κάναμε κάτι που αρχικά είναι η δουλειά μας αλλά το πιστέψαμε πολύ και μαζί με αυτό χαρούμενο πολύ κόσμο, αυτή είναι η ικανοποίησή μου για την ομάδα”.
Για το πλάνο της ομάδας λόγω της διαφοράς των επτά πόντων: “Ο στόχος μας είναι να μπούμε μέσα και να κερδίσουμε το παιχνίδι, είναι δική μου δουλειά στη συνέχεια να δούμε την διαφορά για να την καλύψουμε”.
Για το τι πρέπει να βελτιώσει ο ΠΑΟΚ σε σχέση με το πρώτο ματς: “Δεν θα αλλάξουμε πολλά πράγματα, το πιο σημαντικό είναι να παίξουμε καλά επιθετικά στο γνωστό μας στιλ, η άμυνά μας ήταν εξαιρετική στην Ισπανία και έτσι πρέπει να εμφανιστεί και αύριο, είναι απλό, πρέπει να πετύχουμε περισσότερα καλάθια από αυτούς”.
Αν είδε κάτι διαφορετικό από την ήττα της Μπιλμπάο κόντρα στη Μάλαγα: “Έκαναν rotation και κάποιοι σημαντικοί παίκτες δεν έπαιξαν τόσο πολύ. Νομίζω πως δεν είδα κάτι διαφορετικό, είναι μία ομάδα με καλό επίπεδο ακόμη και κόντρα σε έναν εξαιρετικό αντίπαλο όπως η Μάλαγα».
Για το γεμάτο γήπεδο: «Περιμένουμε την ατμόσφαιρα που συναντήσαμε τον τελευταίο μήνα και ίσως παραπάνω, ο κόσμος μας δίνει μία έξτρα ώθηση και ενέργεια, αυτό θέλουμε και αύριο”.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: «MVP MVP» - Η καζούρα των «ερυθρολεύκων» στον Κέντρικ Ναν
- Βαγγέλης Μαρινάκης: «Ήθελα να δώσω ευρωπαϊκή χαρά» - Απίθανο το ντοκιμαντέρ «Ολυμπιακός, ο Θρύλος»
- Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ: «Ήταν τρελό αυτό που έγινε»
- Ερυθρόλευκη λαοθάλασσα: Περίπου 5.000 οπαδοί στο Άμπου Ντάμπι!
- Γιασικεβίτσιους: «Κάναμε ό,τι δεν καταφέραμε πέρσι στο Βερολίνο»