EuroLeague: Υποψήφιο για το Φάιναλ φορ του 2026 το νέο υπερσύγχρονο γήπεδο της Βαλένθια
Η Βαλένθια και η υπερσύγχρονη Roig Arena παίζουν δυνατά για την φιλοξενία του EuroLeague Final Four 2026. Το Βελιγράδι θέλει επίσης την διοργάνωση.
Στη νεόδμητη “Roig Arena”, το νέο «στολίδι» της πόλης της Βαλένθια και έδρα της ομώνυμης ομάδας μπάσκετ από τη νέα σεζόν, επιθυμούν οι «νυχτερίδες» να διεξαχθεί το φάιναλ φορ της Euroleague το 2026.
Η Βαλένθια είναι η βασική υποψήφια για να φιλοξενήσει την καταληκτική φάση της Euroleague της επόμενης αγωνιστικής περιόδου (2025-26), με το Βελιγράδι να διεκδικεί ξανά το φάιναλ φορ, μετά την απόφαση, αν και το Βελιγράδι ήταν το φαβορί, ν΄ ανατεθεί φέτος στο Άμπου Ντάμπι. Η απόφαση για την πόλη που θα φιλοξενήσει το φάιναλ φορ της Euroleague για το 2026 θα ληφθεί κατά τη διάρκεια του φετινού φάιναλ φορ στο Άμπου Ντάμπι, την πρόκριση στο οποίο διεκδικούν αυτή τη στιγμή τόσο ο Ολυμπιακός, όσο και ο Πρωταθλητής Ευρώπης 2024, Παναθηναϊκός.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μπαρτζώκας για Φουρνιέ: «Το πρόγραμμα είναι να επιστρέψει με τον Ερυθρό Αστέρα»
- Λεβαδειακός-Αρης 3-0: Βρήκε σφυγμό, τον έχασε ο Αρης!
- Καρέτσας: «Ευλογία να είμαι πίσω στον αγωνιστικό χώρο - Εξαιρετική ομαδική εμφάνιση στο Μόναχο»
- ΑΕΛ - Ολυμπιακός Β': Τα έντονα παράπονα Καραπαπά για τη διαιτησία
- Θλίψη στον παγκόσμιο στίβο: Πέθανε η πρωταθλήτρια Ευρώπης Κιάρα ΜακΓκίαν σε ηλικία 34 ετών
