ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ: Σήμερα (27/09) η αποχαιρετιστήρια συνέντευξη Τύπου της ΚΑΕ Ολυμπιακός

Ο Βασίλης Σπανούλης, μαζί με τους ισχυρούς άνδρες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, θα παραθέσουν σήμερα (27/09, 18:00) συνέντευξη Τύπου, στο «Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας».

Ο Βασίλης Σπανούλης θα μιλήσει σήμερα (27/09, 18:00) για πρώτη φορά ενώπιον των δημοσιογράφων ύστερα από την ιστορική του απόφαση, στις 26 Ιουνίου, να ρίξει τους «τίτλους τέλους» στην ασύλληπτη καριέρα του.

Ο πρώην πλέον μπασκετμπολίστας και αναμορφωτής της ιστορίας του τμήματος μπάσκετ του Ολυμπιακού, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στο «Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας», όπου και θα ανοίξει τα «χαρτιά» του επί παντός επιστητού.

Φυσικά, στο πλευρό του θα βρίσκονται και οι διοικητικοί ηγέτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, οι οποίοι ενδέχεται να κοινοποιήσουν και τα σχέδιά τους αναφορικά με τις δράσεις που θα ακολουθήσουν προς τιμήν του εμβληματικού αρχηγού της ομάδας και ενός εκ των κορυφαίων Ευρωπαίων παικτών όλων των εποχών.

Το «παρών» στη συνέντευξη Τύπου θα δώσουν μόνο δημοσιογράφοι, ενώ θα υπάρξει live μετάδοσή της μέσω του επίσημου καναλιού της ΚΑΕ Ολυμπιακός στο YouTube.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News