Μπάνκι: «Προετοιμαζόμαστε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, τακτικά και πνευματικά, για να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό»
Ο Λούκα Μπάνκι μίλησε για το επερχόμενο Game 5 της Εφές με τον Παναθηναϊκό
Η Εφές φιλοξενείται στο ΟΑΚΑ (6/5, 21:45) για να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στο Game 5 της σειράς που θα αναδείξει και τον τελικό κάτοχο του εισιτηρίου για το Final Four.
Ο τεχνικός της τουρκικής ομάδας, Λούκα Μπάνκι, τόνισε πως η ομάδα του προετοιμάζεται με το καλύτερο τρόπο για το βέλτιστο αποτέλεσμα.
Όσα είπε ο Ιταλός κόουτς:
“Είμαστε στο τελευταίο παιχνίδι μιας απίστευτης σειράς playoffs απέναντι στον υπερασπιστή του τίτλου Παναθηναϊκό.
Κάθε ματς ήταν πολύ κλειστό, πολύ έντονο και πολύ συναρπαστικό, για αυτό και προετοιμαζόμαστε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, τακτικά και πνευματικά, για να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό.
Εύχομαι να είναι όλοι υγιείς. Αντιμετωπίζουμε κάποιους τραυματισμούς που οφείλονται στην υψηλή ένταση που παίζεται η σειρά, αλλά είμαι σίγουρος πως όλοι θα είναι έτοιμοι να κάνουν το καλύτερο για να πάρουμε ένα σπουδαίο αποτέλεσμα για την ομάδα και τους φιλάθλους μας”.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Σούπερ Λιγκ: Η χρυσή βίβλος - Εφτασε τις 14 κατακτήσεις η ΑΕΚ
- Euroleague: Συνάντηση με Μελή και Ρεντζιά για μελλοντική συνεργασία
- ΠΑΟΚ: Οριστικά από μέσα Ιούλη στο Champions League αν τερματίσει δεύτερος - Οι πιθανοί αντίπαλοι
- Ολυμπιακός: Αυτά χρειάζεται για να βγει δεύτερος στα πλέι οφ
- Βαλένθια: «Συναγερμός» με Μπράξτον Κι - Στο νοσοκομείο μετά από χτύπημα
