Ναν: «Ο κόσμος θα δει τον MVP στο Final Four – Δεν ένιωσα πίεση, ήθελα να μείνω στον Παναθηναϊκό»
Ο Κέντρικ Ναν μίλησε στη συνέντευξη Τύπου του Final Four στο Άμπου Ντάμπι και έστειλε μήνυμα ενόψει των μεγάλων αγώνων, τονίζοντας πως ο κόσμος θα δει τον MVP της διοργάνωσης.
Ο Κέντρικ Ναν μίλησε στη συνέντευξη Τύπου του Final Four στο Άμπου Ντάμπι και έστειλε μήνυμα ενόψει των μεγάλων αγώνων, τονίζοντας πως ο κόσμος θα δει τον MVP της διοργάνωσης. Ο Αμερικανός σταρ του Παναθηναϊκού AKTOR αναφέρθηκε επίσης στην απόφασή του να παραμείνει στο “τριφύλλι” και στην προσαρμογή του στο ευρωπαϊκό μπάσκετ.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ναν:
«Δεν έχω πίεση ως MVP. Δεν νιώθω πίεση από αυτά. Αφήνω τη δουλειά μου να μιλήσει. Νιώθω ότι και πέρυσι ήμουν MVP. Δεν υπάρχει πίεση, είναι ομαδικό το σπορ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ναν.
Σχετικά με το αν θα δούμε τον πολυτιμότερο παίκτη στο Final Four, ο Ναν δήλωσε:
«Ναι, το πιστεύω. Ήταν δύσκολη η σειρά με την Εφές. Έπαιξαν καλή άμυνα, αλλά είναι ομαδικό άθλημα. Έχουμε εξαιρετική ομάδα. Η επίθεσή μου στα πλέι οφ δεν ήταν η καλύτερη, όμως βοήθησα αμυντικά».
Όταν ρωτήθηκε τι χρειάζεται κάποιος για να φτάσει στην κορυφή, ο Ναν απάντησε με μία λέξη:
«Φιλοδοξία».
Σχετικά με τη διαφορά στην προετοιμασία των πλέι οφ σε ΝΒΑ και Ευρώπη, ο Ναν υπογράμμισε:
«Είναι παρόμοια η προετοιμασία. Ο κόουτς ζήτησε πολλά από εμένα, με άφησε να φέρω την εμπειρία μου στην ομάδα. Ήταν εύκολο για εμένα αυτό. Είδα πολύ βίντεο. Είναι σημαντικό. Κάθε θέση και παίκτης μετράει. Πρέπει να έχεις φιλοδοξία, να παίρνεις τις 50-50 μπάλες. Αυτά κάνουν τη διαφορά».
Όσο για το αν του δίνει επιπλέον κίνητρο η επιτυχία του Ολυμπιακού, ο Ναν ήταν σαφής:
«Όχι».
Τέλος, για την απόφασή του να μείνει στον Παναθηναϊκό και την παρουσία του στο Άμπου Ντάμπι, ο Ναν ανέφερε:
«Κέρδισα τον τίτλο και αυτό έπαιξε ρόλο στο να μείνω. Η επιτυχία βοηθάει. Όσο για το Άμπου Ντάμπι, είμαστε εδώ δύο μέρες και νιώθω οικεία. Έχω έρθει αρκετές φορές στη Μέση Ανατολή και την αγαπώ. Νιώθω πολύ άνετα».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΑΕΚ μεταγραφές: Ανακοίνωσε Κουτέσα τριετίας
- Ντε Κολό: «Δύσκολο να φτάσεις σε ένα Final 4 - Όλοι πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι»
- Ελ Καμπί: Back-to-back πρώτος σκόρερ σε Ευρωπαϊκή διοργάνωση
- Fianl Four Αμπου Ντάμπι: Οσα είπαν Γιασικεβίτσιους και Σπανούλης για τις μάχες με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό
- Αγγελόπουλοι-Βρούτσης: Τα έκαναν μούσκεμα!
