Δημήτρης Κοντός: «Δεν γίνεται να ερχόμαστε εδώ και να μας κανιβαλίζουν - Είναι απαράδεκτο αυτό που συμβαίνει απέναντι στον Παναθηναϊκό»

Χείμαρρος ο Δημήτρης Κοντός στις δηλώσεις μετά το τέλος του Game 2 στο ΣΕΦ

Ο Bsketball and Communicaτion Director των «πράσινων», Δημήτρης Κοντός, ήταν χείμαρρος στις δηλώσεις του μετά την λήξη του 2ου τελικού μεταξύ Oλυμπιακού και Παναθηναϊκού Aktor.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Πριν ξεκινήσουμε για τη διαιτησία πρέπει να πούμε κάποια πράγματα. Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει κάποια τεράστια βήματα. Εδώ ερχόμαστε και γίνονται αίσχη. Ακουμπάμε οικογένειες, παιδιά, πάρα πολλά άλλα πράγματα. Αυτό είναι το ένα κομμάτι.

Το άλλο κομμάτι έχει να κάνει με τη διαιτησία. Δεν είναι σωστό να μιλάμε στον αέρα γιατί Οι πόρτες της ΚΕΔ είναι ερμητικά κλειστές. Είναι απαράδεκτο αυτό που συμβαίνει απέναντι στον Παναθηναϊκό. είναι κάποια ίδια πρόσωπα από πέρυσι. Όταν βιάζεται η λογική εγώ θα το λέω. Αν αυτό που γίνεται εδώ κάποιο το βλέπουν ως φυσιολογικό, ο κύριος Λιόιος, ο κύριος Κορομηλάς, ο κύριος Κουκουλεκίδης το βλέπουν με καθαρό μάτι και με ίδια κριτήρια. Αυτό το κοροϊδηλίκι έχει ένα όριο.

Αυτό που βλέπει ο κόσμος, τα κριτήρια και η λογικ;h πρέπει να είναι ίδια. Δεν είναι ίδια όμως. Δεν είμαστε εν βρασμώ, είναι έλλειψη σεβασμού. Δεν είναι δυνατό να τιμωρείς τον αθλητή και να μην λες τίποτα σε αυτόν που τον βρίζει. Δεν μπορεί να pηγαίνει ένας παίκτης να βρίζει τον αντίπαλο πάγκο και να μην γίνεται τίποτα. Δεν γίνεται να ερχόμαστε εδώ και να μας κανιβαλίζουν. Ποιον ενοχλούμε; Μόνοι μας ξεκινήσαμε να βγάζουμε τα δίχτυα. Το ευχαριστώ είναι να ερχόμαστε εδώ και να μας κανιβαλίζουν;»

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News