Παναθηναϊκός: Ρεκόρ προσέλευσης για τα playoffs τις EuroLeague το Game 2 με την Εφές

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού κατάφεραν και έκαναν ρεκόρ προσέλευσης το game 2 με την Εφές για τα φετινά playoffs τις EuroLeague.
Η EuroLeague ανακοίνωσε ότι φέτος τουλάχιστον 3.478.727 θεατές είδαν από κοντά τα ματς της Εuroleague και τις αγαπημένες τους ομάδες, ενώ ανάφερε και ποια ματς είχαν το περισσότερο κόσμο στην regular season αλλά και στα Playoffs.
Τα playoffs είχαν Ελληνικό χρώμα και κυρίως πράσινο, μιας και ο αγώνας Παναθηναϊκός Εφές (Game 2), το ματς αυτό το παρακολούθησαν 18.845 θεατές στο ΟΑΚΑ.
Από την πλευρά του, ο Ερυθρός Αστέρας κρατά το ρεκόρ προσέλευσης για παιχνίδι κανονικής διάρκειας, με 20.999 θεατές να παρακολουθούν από κοντά την αναμέτρηση με τη Ζάλγκιρις.
Another season of unrivalled support 🔥 to the 3,478,727 of you who attended a game this season, we salute you 🫡 pic.twitter.com/doKdegO1T0
— Turkish Airlines EuroLeague (@EuroLeague) June 21, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- EuroBasket U20: Αυτός είναι ο αντίπαλος της Ελλάδας στα προημιτελικά - Πότε θα γίνει το ματς
- Παναθηναϊκός-Βέστερλο 3-1: Και τώρα η Ρέιντζερς
- Ολυμπιακός Μεταγραφές: Ενδιαφέρον για τον Ντόντα Χολ της Μπασκόνια
- Μίτσιτς: «Εντυπωσιάστηκα από τις φιλοδοξίες της Χάποελ Τελ Αβίβ»
- Ολυμπιακός: Έφτασε στην Ολλανδία η αποστολή