Γιάννης Αντετοκούνμπο: Εκανε story με κιτρινόμαυρες καρδούλες για τον ιδιοκτήτη του Αρη
Μετά την ανακοίνωση της ΚΑΕ Αρης για την αποδοχή της πρότασης του επενδυτικού fund για την εξαγορά των μετοχών της εταιρείας, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ανέβασε κιτρινόμαυρο story στο Ιnstagram με τον Richard Hsiao!
O σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο, πόσταρε μία φωτογραφία του με τον Ρίτσαρντ Σιάο και τον Θανάση Αντετοκούνμπο, με τέσσερις κιτρινόμαυρες καρδιές, ταγκάροντας και τον νέο ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Αρης, που είναι στενός φίλος της οικογένειας.
Σύμφωνα με τον σχεδιασμό, ένας παίκτης που θα απασχολήσει έντονα τον Αρη είναι ο Κώστας Αντετοκούνμπο, ενώ οι φίλοι του Αρη στέλνουν μηνύματα αγάπης στα social media και στον Θανάση Αντετοκούνμπο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μάριους Μουαντιλμαντζί: Η ευκαιρία από τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο και η λύτρωση στο Βέλγιο
- Ολυμπιακός: Ενωμένος και δυνατός για το πρώτο βήμα - Τα πλάνα του Ιμανόλ
- Παναθηναϊκός: Με Σαλάχ-Εντίν για το «2 στα 2»... στο σπίτι του
- Καιρός: Βροχές και καταιγίδες σε αρκετές περιοχές
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το Ολυμπιακός - Γιαγκελόνια για το Europa League, το Κηφισιά - Παναθηναϊκός και τα υπόλοιπα ματς του Κυπέλλου
