Μπαρτσελόνα: «Αυτόν παίρνει αντί για τον Λορέντζο Μπράουν»
Η Μπαρτσελόνα δε θα προχωρήσει για τον Μπράουν του Παναθηναϊκού γιατί έχει βάλει στο μάτι άλλον Ισπανό, σύμφωνα με Ιβηρα δημοσιογράφο.
Ποτέ δεν περνά… αδιάφορος από τις μεγάλες ισπανικές ομάδες ο Λορέντζο Μπράουν. Ο παίκτης του Παναθηναϊκού είναι κάτοχος ισπανικού διαβατηρίου και φυσικά ενδιαφέρει τις ομάδες της μεγάλης χώρας της Ιβηρικής, με τη Μπαρτσελόνα να είναι εκείνη που έχει το πιο έντονο… φλερτ, σύμφωνα πάντα με τον ισπανικό Τύπο.
Ο Τσέμα ντε Λούκας, πάντως, βλέπει κάτι διαφορετικό. Συγκεκριμένα αναφέρει πως οι Μπλαουγκράνα αναμένεται να κινηθούν για τον Χουάνι Μάρκος της Ζιρόνα, που τους αποτρέπει από κάποια κίνηση για τον Μπράουν.
Para los que me preguntáis: esta operación descarta la llegada de Lorenzo Brown. https://t.co/I5a746ARTb
— Chema de Lucas (@chemadelucas) June 27, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Παναθηναϊκός: Επιστροφή στις «μαύρες εποχές»
- Ολυμπιακός: Μια ζόρικη εκδρομή στην Βαρκελώνη!
- Χρήστος Κόντης: «Θα κάνουμε αυτό που πρέπει για να ανεβάσουμε πιο ψηλά τον ΟΦΗ»
- Παναθηναϊκός: Η αποστολή για το ματς κόντρα στον Βόλο - Απουσία της τελευταίας στιγμής
- Super League: Η βαθμολογία μετά την ισοπαλία στη Νίκαια
