ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ B.C.: Συνάντηση Αγγελόπουλων με τον Λιόλιο στα γραφεία της ΕΟΚ

Μετά από 10 χρόνια, οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος, πέρασαν και πάλι την πόρτα των γραφείων της ΕΟΚ στο ΟΑΚΑ, όπου και έχουν συνάντηση με τον νέο πρόεδρο της Ομοσπονδίας, Βαγγέλη Λιόλιο.

Για να βρούμε την τελευταία φορά που οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος, είχαν επισκεφθεί τα γραφεία της ΕΟΚ, θα πρέπει να… γυρίσουμε τον χρόνο στις 29 Μαΐου 2011.

Τότε, οι ισχυροί άνδρες των «ερυθρόλευκων» είχαν πραγματοποιήσει την τελευταία τους συνάντηση με τον τέως πρόεδρο, Γιώργο Βασιλακόπουλο, που έκτοτε αποτέλεσε «κόκκινο πανί» για τους διοικητικούς ηγέτες του Ολυμπιακού και… τούμπαλιν.

Δέκα χρόνια αργότερα, με τον Γιώργο Βασιλακόπουλο πλέον να έχει παραδώσει την προεδρική σκυτάλη στον Βαγγέλη Λιόλιο, οι αδερφοί Αγγελόπουλοι επισκέφθηκαν τα γραφεία για την πρώτη τους… σημειολογική συνάντηση με τον νέο πρόεδρο της Ομοσπονδίας, ο οποίος τους υποδέχτηκε στο γραφείο του.

Στο πλευρό των προέδρων της ΚΑΕ Ολυμπιακός βρέθηκαν επίσης ο αντιπρόεδρος των «ερυθρόλευκων», Γιώργος Σκινδήλιας και ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Χρήστος Μπαφές.

Ο Βαγγέλης Λιόλιος έχει εκφράσει πολλάκις σε δηλώσεις του πως κύριο μέλημα της διοίκησής του αποτελεί το να ενώσει όλες τις πλευρές του μπάσκετ προκειμένου αυτό να επανέλθει στη θέση που του αρμόζει και έχει δεσμευτεί πως προς αυτή ακριβώς την κατεύθυνση πρόκειται να πορευτεί στη διάρκεια της θητείας του.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News