ΑΦΟΙ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ: «Θα ερχόμαστε πιο συχνά στα γραφεία, η αλλαγή που έπρεπε να γίνει, έγινε»

Ο νέος πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, είχε μία συζήτηση σε εξαιρετικό κλίμα με τους διοικητικούς ηγέτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, οι οποίοι μετά τη λήξη της συνάντησης παραχώρησαν δηλώσεις.

Η πρώτη παρουσία των Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου στα γραφεία της ΕΟΚ, ύστερα από μία δεκαετία, είναι πλέον γεγονός.

Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός είχαν συνάντηση σε εξαιρετικό κλίμα με τον νέο πρόεδρο της Ομοσπονδίας, Βαγγέλη Λιόλιο, με τον οποίο αντάλλαξαν απόψεις και προβληματισμούς εν όψει της «επόμενης μέρας» στο ελληνικό μπάσκετ, που αποτελεί κοινό στόχο όλων να είναι εξαιρετική.

Μετά το πέρας της συνάντησής τους, παραχώρησαν δηλώσεις ενώπιον των δημοσιογράφων, με τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο να δηλώνει με… νόημα πως δεν θα κάνουν ξανά… δέκα ολόκληρα χρόνια για να βρεθούν στα γραφεία της Ομοσπονδίας.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, δήλωσε:

«Είχα τη χαρά σήμερα να με επισκεφτούν οι ιδιοκτήτες του οργανισμού του Ολυμπιακού, ένα πολύ μεγάλο μέρος της κοινωνίας, όχι μόνο της μπασκετικής κοινωνίας αλλά της κοινωνίας της Ελλάδας. Ανταλλάξαμε απόψεις για το καλό του αθλήματος. Είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε μία εξαιρετική συνεργασία γιατί αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η ενότητα του χώρου του μπάσκετ και να είμαστε περήφανοι για τις ομάδες που θα πάνε μπροστά και θα μας εκπροσωπούν επάξια όχι μόνο στον ευρωπαϊκό χώρο αλλά παράλληλα αυτή η συνεργασία θα βοηθήσει τις Εθνικές ομάδες να προχωρήσουν ώστε να είναι οι καλύτερες στην Ευρώπη.

Και όχι μόνο στην Ευρώπη αλλά στα επόμενα βήματά μας ακόμα και στον κόσμο. Σας ευχαριστώ και να ξέρετε είστε πάντα ευπρόσδεκτοι στον χώρο. Η ομοσπονδία είναι για όλες τις ομάδες, τις αγκαλιάζει όλες τις ομάδες. Φαντάζομαι και εγώ ως πρόεδρος είμαι ευπρόσδεκτος στον χώρο τον δικό σας».

Ακολούθως, το λόγο πήρε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος, σημειώνοντας:

«Είχαμε μία συνάντηση σε πολύ καλό κλίμα, ανταλλάχθηκαν απόψεις για όλα τα θέματα, για κάποια πράγματα του παρελθόντος αλλά κυρίως για το μέλλον και το πως μπορεί να γίνει καλύτερη η συνεργασία του Ολυμπιακού με την Ομοσπονδία. Μιλήσαμε και για θέματα Εθνικής, για θέματα μπάσκετ γενικά. Ο τρόπος σκέψης του κ.Λιόλιου είναι δομημένος, έχει όραμα και πλάνο. Φεύγω πολύ θετικά από τη σημερινή συνάντηση. Θα ερχόμαστε νωρίτερα, πιο συχνά και σε καλό πνεύμα, δεν θα κάνουμε τόσα χρόνια να ξαναέρθουμε».

Τέλος, ο Γιώργος Αγγελόπουλος ανέφερε από την πλευρά του:

«Ήρθαμε να συγχαρούμε τον πρόεδρο και να ευχηθούμε καλή επιτυχία. Νομίζω οι ιδέες του είναι πολύ καλές και πρωτοποριακές. Υπάρχει συν-αντίληψη σε πολλά θέματα και ταύτιση απόψεων. Είναι μία νέα αρχή για το ελληνικό μπάσκετ. Η αλλαγή που έπρεπε να γίνει, έγινε, μετά από πολλά χρόνια. Είναι αλήθεια ότι είχαμε να έρθουμε πολλά χρόνια, τους λόγους τους γνωρίζετε, υπάρχει νέο κλίμα και αέρας μαζί και αισιοδοξία για το μέλλον του ελληνικού μπάσκετ, όχι μόνο του Ολυμπιακού».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News